vloggers
De Online Wereld

Mijn favoriete vloggers

Vloggen is immens populair aan het worden. Dat bewijzen de cijfers op YouTube. Zo is de Zweedse vlogger PewDiePie nu al goed voor ruim 54 miljoen! abonnees. Maar ook Casey Neistat is een heel bekende vlogger vooral in het tech segment. Sinds enige tijd ben ook actiever vloggers gaan volgen. Misschien niet de bekendste maar wel enkele leuke vloggers uit België en Nederland. Maar wat zijn nu momenteel mijn favoriete vloggers.

Hannes Coudenys

Hannes kennen we ondertussen wel allemaal van zijn leuke projecten “Ugly Belgian Houses” en “Like my Ride”. Maar deze digital creative maakt ook ongelooflijk leuke vlogs waar hij een in zijn leven laat kijken.

Achterklap

Achterklap, het kanaal van de Limburger Ergin. Een zeer veelzijdige vlogger die zowel fantastische straatinterviews doet, als verlaten gebouwen bezoekt. Ook uitdagingen gaat hij niet uit de weg.

Vaeltax

Deze Nederlander nog maar pas ontdekt dankzij zijn filmpje over de metrotunnel in Luik die volstaat met afgedankte bussen en ander materiaal. Maar ook zijn andere filmpjes over verlaten gebouwen, ruiltochten en overleven zonder geld zijn zeker de moeite.

Jolien & Jenno

Een jong koppeltje uit de Antwerpse Kempen die ons een kijkje in hun leven gunnen. Ook zorgen ze tijdens De Mol voor De Mol Vodcast.

Gierige Gasten

Gierige Gasten oftewel Martijn, Niels, Joost en Julius. Zij gaan allerlei uitdagingen aan om gratis dingen te doen of te krijgen. Zo probeerden ze al gratis naar een pretpark te gaan, gratis kledij te scoren of gratis te eten.

Q: Wat is jullie favoriete vlogger en welk kanaal raden jullie aan?

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13 september 2017 16:34

[…] zoals PewDepie, miljoenen euro’s verdienen of dat bv Enzo Knol een Porsche kon kopen door het vloggen. Maar zij zijn hier dan ook bijna 24/24 en 7/7 mee bezig. Laat je dus zeker niet misleiden door de […]