Be creative
De Online Wereld Projecten

Lang leve de blog(ger): Wie staat er zoal in mijn leeslijst?

Naast het zelf schrijven van blogberichtjes, sta ik ook aan de andere zijde. Geregeld doorblader ik mijn leeslijst van blogs om te zien wat andere mensen zo al bezighoudt. Hierbij alvast een aantal blogs die regelmatig worden bezocht.

Dailybits

Deze blog van Herman, een oude studiegenoot in Mechelen, volg ik al van in de begindagen. Herman blogt over auto’s, technologie, online marketing, … Verschillende onderwerpen waar ik ook wel min of meer in geïnteresseerd ben. Ook fijn is dat de tips in sommige van zijn blogberichten ook op mijn blogs kunnen toegepast worden.

Vetexbart

Bart is een reisblogger. Naast zijn reizen in het buitenland heeft hij ook zeer leuke blogs over ons eigen landje. Bart schrijft op een aangename manier en de bijhorende foto’s geeft je zin om één van zijn tripjes ook eens zelf te gaan doen.

Verbeelding

Kathleen van Verbeelding ben ik enkele jaren geleden beginnen volgen naar aanleiding van een ‘bookchallenge‘. Op haar persoonlijke blog schrijft ze over de dagdagelijkse dingen. Maar regelmatig verschijnt er een recensie.

Vaderklap

Vaderklap is één van de weinige ‘papablogs’ die ik ken. Ondertussen is dit kindje van Peter en Dimitri uitgegroeid tot meer dan een blog alleen.

Tales from the Crib

Tales from the Crib is het online kindje van Kelly. Deze blog staat ook al heel lang in mijn leeslijst. We schreef vroeger leuke columns in onderandere Steps Magazine, schreef haar eigen blogboek en heeft tegenwoordig samen met Anouck een podcast genaamd Werk & Leven. Met blogs uit het leven gegrepen is het altijd leuk lezen, want regelmatig ook zo herkenbaar.

Reismicrobe

Ik ben Nies beginnen volgen omwille van haar mooie reisverhalen. Ondertussen is haar blog uitgegroeid met ook een (groot) deel verhalen over het ouderschap. Daarnaast is Nies, samen met haar man, ondertussen ook fulltime zelfstandige.

Q: Hebben jullie nog tips qua blogs om te bezoeken/lezen?


Deze blogpost schreef ik naar aanleiding van het laatste thema (Lang leve de blog(ger)) van de BlogBoost Najaarschallenge. Bij deze bloggers kan je ook lezen.
Uitgelichte afbeelding: Toa Heftiba op Unsplash

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
23 februari 2021 16:59

Hoera. Feest. Enja ik lees dit vanuit mijn feedly blog lijst.