Kerst 2020
Allerlei Creatief

Kerst- en nieuwjaarswens: een streep door 2020

2020 was een heel speciaal jaar. Covid-19 deed zijn intreden en lockdown en knuffelcontact werden veel uitgesproken woorden. Toch willen we het jaar met een positieve blik naar volgend jaar afsluiten in onze kerst- en nieuwjaarswens.

Droom groot en geniet van kleine dingen

366 dagen geleden zijn we nietsvermoedend 2020 ingesprongen.
Een nieuw jaar met nieuwe avonturen, dachten we. Leuk!

Al heel snel waren we geveld en volgde het C-Beest en het bijhorende L-woord. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar we gingen wandelen, braken de boel af, ruimden op en hoopten op een snel einde.

Helaas strooide het al onze plannen door elkaar, maar het deed ons des te meer beseffen dat familie, gezin en eigen tijd belangrijk zijn. Bracht het C-beest een wake-up call? Dan is het geslaagd en mag het gaan.

Alleen vindt het ons allen veel te leuk en gaat het samen met ons allen 2021 tegemoet. Hopelijk kunnen we het in dit nieuwe jaar een plaatsje geven op het bovenste schap en kunnen we terug genieten van de kleine en leuke gelukjes van het leven.

We wensen iedereen een sprankelend en spetterend nieuwjaar, een jaar met veel geluk, een goede gezondheid en al het goede wat 2020 jou en jouw gezin geleerd heeft.

Jeroen, Stephanie & Yentl


Disclaimer: Stephanie ontwierp het kaartje en schreef de bijhorende tekst. Onze offline versie lieten we drukken bij Smartphoto.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties