Beste nine 2018
Allerlei

Best nine of … 2018

Het nieuwe jaar staat te trappelen om er aan te beginnen. Traditioneel is dit de periode van de overzichtslijstje. Ondanks dat het jaar 2018 niet altijd een topjaar was, deel ik met plezier enkele van de beste negen dingen.

Instragr.am

 1. Een dagje Oostende stond dit jaar ook weer op de kalender. Deze keer bezocht ik samen met de dochter het museumschip Amadine. Iets waar ze echt onder de indruk van was.
 2. In het begin van het jaar gingen we naar China Light 2017 in de Antwerpse Zoo. Een prachtig spektakel, dat perfect past in deze omgeving.
 3. In de Antwerpse / Waaslandhaven heb je soms zicht op een prachtige zonsopgang of -ondergang. Hier een zonsopgang boven de Schelde.
 4. 2019 was ook het jaar van een nieuwe avatar, welke duidelijk werd gesmaakt op instagr.am :-).
 5. Tijdens een dagje aan zee, hoort ook een lekkere pannenkoek of wafel. In Oostende kregen we dit geserveerd op een bordje uit grootmoeders tijd.
 6. De Antwerpse skyline by night scoort natuurlijk ook altijd goed. Vanop Linkeroever heb je natuurlijk het beste zicht op deze stad.
 7. Op de rand van de Waaslandhaven bevinden zich de polders. Een ideale locatie om prachtige zonsondergangen waar te nemen.
 8. Herfst, dus is het ook bladeren verwijderen uit de tuin. De eerste jaren deden we dat nog met de rijf, nu hebben we een handige bladblazer om dit klusje te klaren.
 9. De laatste keer carnaval in de kleuterschool en koud buiten? Dan spelen we toch gewoon pinguïn in een lekker warme onesie.

Meest gelezen artikels

Dit jaar verschenen er een kleine 30 blogberichten op de site. Maar ook enkele berichten van de afgelopen jaren blijven goed scoren. Wat zijn nu de negen meest gelezen berichten dit jaar op mijn blog?

 1. Met alle files in het land wordt er meer en meer gebruik gemaakt van o.a. Waze. In 2017 onderwierp ik deze app aan een test en een jaar later is het nog steeds het meest gelezen bericht op Herrie.be.
 2. Ook mijn review van de iCoyote uit 2015 blijft ook dit jaar één van de populairste berichten op de site.
 3. Nog een bericht uit het verleden. Ons bezoekje aan de brouwerij van Achouffe.
 4. Ons avontuur met de NMBS van dit voorjaar was ook een goed voor een plaats in de ‘best nine’.
 5. Lang geleden plaatste ik een recept voor pasta met zalm op de blog. En blijkbaar hebben ook dit jaar veel mensen dit voorgeschoteld gekregen.
 6. Dit jaar was niet altijd even plezant. We hebben in de familie afscheid moeten nemen van iemand dierbaars.
 7. In 2013 testte ik voor het eerst de Collect & Go dienst van Colruyt. Zoveel jaar later maak ik er af en toe nog steeds gebruik van. Blijkbaar zijn er nog steeds mensen die willen weten hoe het werkt.
 8. Sinds 2013 hebben we hier thuis al heel wat online geshopt. Maar de webshop van Krëfel, daar hebben we ons eigenlijk niet meer aan gewaagd.
 9. We begrijpen mekaar“, het nieuwe album van de Antwerpse troubadour Tourist LeMC haalde het nog net tot de top 9. Terecht want het is een topalbum.

Uitgelichte afbeelding: Steven VanDesande Jr op Unsplash

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties