Allerlei

Android: apps de het leven wat aangenamer maken

Iets voor kerstmis was mijn oude GSM aan vervanging toe. Na lang twijfelen wat het vervangtoestel zou worden, heb ik toen besloten om een Android GSM aan te schaffen. Het werd de Samsung Galaxy Gio. Het leuke aan Android is dat je er verschillende apps voor kan downloaden. De ene betalend, de andere dan weer gratis. Zo staat er onder andere VAB Assistance (pechbijstand), Hello! (beheer van proximus account), TV Overal (TV App van Belgacom), Energy Manager (Electrabel), alsook enkele spelletjes zoals Angry Birds op.

Maar via Romina ondekte ik FidMe. Fidme is een leuke app waarme je je klantenkaarten beheerd. Hierdoor dien je niet alle dagen met al je klantenkaarten te zeulen. Je voegt zeer vlot de kaartnummers in van je klantenkaarten en de app reproduceert je kaart op je smartphone. Erg handig dus voor als je gaat shoppen. We kijken alvast uit naar de eerste shopervaring met deze handige app in de aanslag.

Een andere leuke app die ik vandaag ontdekte via Jan Seurinck is myShopi van het Belgische bedrijfje Agilys. Met myShopi maak je snel en makkelijk een boodschappenlijstje aan. Het is universeel dus ga je nu naar Delhaize, Aldi of Colruyt. De verschillende supermarkten zijn opgenomen in de app. Ook handig is de spraakherkenning en de barcode scanner. Al moet je bij dit laatste wel verbinding hebben met internet om het product te kunnen zoeken. Al vindt hij nog niet alle producten. Maar deze kan je dan wel makkelijk toevoegen. Nog een voordeel van de app is dat je verschillende promoties krijgt aangeboden. Zo krijg je bv. tot eind januari 8 blikjes Maes terugbetaald als je er 16 koopt. Deze promoties kan je simpel verkrijgen door de barcode te scannen alsook een foto te nemen van je kasticket. Je kiest via de app dan op terugbetalen en zo profiteer je dan van de promotie.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties