Allerlei

Verdriet en … liefde

Het nieuwe jaar komt steeds dichter bij. Tijd dus voor de traditionele overzichtjes van het afgelopen jaar. Tijd om terug te blikken op wat 2011 te bieden had en ook tijd om al eens kort vooruit te kijken naar wat 2012 zal bieden. Niet dat ik mij ga bemoeien met het al dan niet correct zijn van de muzikale jaaroverzichten of over wat al dan niet de beste film of het beste boek van 2011 was. In elk geval was 2011 een warm jaar, en niet enkel meteorologisch.

Een natuurramp met catastrofale gevolgen in Japan, rellen in zowat heel de Arabische wereld voor meer democratie, Eurocrisis in heel wat landen van de Europese Unie en heel wat bekende mensen die het heden voor het eeuwige ruilden. En dan spreken we nog niet over de ellenlange regeringsonderhandelingen in België en het drama op de Pukkelpop-weide. Het was dus vooral een jaar om snel te vergeten op het eerste zicht.

Maar niets is minder waar. Op persoonlijk vlak is 2011 een jaar om niet snel te vergeten. Zo werd mijn favoriete voetbalclub R. Antwerp F.C. in augustus nieuw leven in geblazen. En dat was nog maar het begin van nog meer mooi nieuws. Begin september kregen mijn vriendin en ik nog een leuk berichtje. We zouden in 2012 de trotse ouders worden van een zoon of dochter. Het is ons eerste kindje dus zijn we natuurlijk zeer gelukkig. Het is dus de liefde, in dit geval voor RAFC en mijn vriendin, die al het slechte wat doet vergeten. En zo overwint liefde altijd het verdriet.

Liefde
Bron: Fadi Xd op Unsplash
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties