De wijde wereld in Yentl

Yentl in het buitenland

Yentl is al een aantal keer naar het buitenland geweest voor een daguitstap. Mama en papa nemen voldoende eten en pampers mee en ook een set verse kledij. Zo komt ze zeker de dag door.

Op 2 juli is ze naar Rosada geweest, samen met de mama en papa en Stephanie’s ouders. Ze vond dit geweldig. Zoals altijd is ze de braafheid zelve geweest. Ze heeft nieuwe body’s en een pyjama gekregen van Petit Batteau.

Op 23 juli is ze samen met ons naar CentrO geweest in Oberhausen. In die heuse winkelcomplex voelde ze zich in haar nopjes. Ze heeft heel de dag braaf geweest, enkel in een kledingwinkel met luide muziek vond ze het niet zo tof en begon ze te huilen. Voor de rest heeft ze gegeten, geslapen en gespeeld. Onze flinke meid heeft een tweetal truitjes gekregen voor de winter.

Morgen gaat de trip normaal naar Frankrijk. Daar gaan we in de Auchan te Roncq water halen voor onze kleine spruit, voor onszelf en voor Stephanie’s ouders. Ik ben benieuwd of ze terug zo braaf zal zijn daar in het buitenland.

Yentl en haar buitenlandse verkenningen kennen hierna echter nog geen einde, maar meer hierover volgt later.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties