De wijde wereld in Yentl

Yentl: 20 weekjes jong

Wat gaat de tijd toch snel! De afgelopen maand hebben we niet veel gepost over ons meisje en ons gezinnetje, hier zijn echter tal van redenen voor . Allereerst zijn we op vakantie geweest met onze kleine schattebol. Yentl is tijdens de reis naar Italïe een voorbeeldig meisje geweest waar mama en papa enorm trots op zijn.

Warmte en bergen geen probleem voor ons kleine meid. Ze lag altijd met een gelukzalige lach in haar buggybak of haar Maxi Cosi. Ze paste zich perfect aan. Zelfs haar drinken verdeelde ze meer bij warm weer zodat ze altijd genoeg vocht binnen had. En ‘s avonds bij het eten was ze de lieveling van de garçons. Ze betoverde iedereen met haar glimlach. We hebben alle drie echt genoten van de twee weekjes aan het Gardameer.

En dan was er nog haar doop eind september. Daar kwam veel werk bij zien. Een uitnodiging maken, de doopviering in elkaar steken en een goed restaurant vinden voor het feest. En ook daar hadden we een voorbeeldige kleine meid. Yentl is een echte waterrat dus het dopen vond ze wel plezierig. En ook het geluid in de kerk vond ze geweldig. Als ze begon te “brabbelen” weergalmde het en begon ze spontaan te lachen.

En ook het restaurant was een voltreffer. Resto Bazil in West-Vleteren is een echter aanrader (eventueel gecombineerd met een bezoek aan de paters voor wat Trappist). Lekker en voldoende eten, vriendelijke bediening en zeer kindvriendelijk. En dat bovendien in een mooie en rustige omgeving. Een echte aanrader!

Maar dat was nog niet alles. Tussen dit alles heeft onze kleine meid haar 3de reeks spuitjes gekregen. Natuurlijk is dit niet plezant, maar buiten een kleine (normale) huilbui van het verschieten, was ze weer heel flink. En nadien had ze er ook heel wat minder last van, dan bij haar eerste spuitjes. Een beetje koorts ‘s avonds maar voor de rest flink haar flesjes leeggedronken. Van de spuitjes is ze voorlopig vanaf tot mei volgend jaar. Nu is het vooral haar vorderingen opvolgen dat ze bij Kind & Gezin gaan doen. Maar dat kan geen probleem zijn. Het is een echte babbelkous, ze volgt goed met haar ogen en hoofdje, ze grijpt ook dingen vast en speelt maar haar handjes en voetjes. Alleen het ronddraaien lukt nog niet goed maar daarvoor heeft ze nog wel even tijd. We stimuleren haar daar regelmatig in en je zal zien. Als je het niet verwacht zal ze plots zijn rondgedraaid. We houden jullie zeker op de hoogte van Yentl haar evolutie 🙂

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties