Creatief Website

WZA!: de restyling part 1

In mijn vrije tijd probeer ik twee hobby’s van mij te combineren. Hobby 1 is namelijk voetbal en dan vooral het passieve gedeelte ervan. Ik ben namelijk supporter van R. Antwerp F.C. Een tweede hobby van mij is wat prutsen in photoshop en wat prutsen aan websites. Al enige tijd heb ik dan ook een fansite van de Great Old met bijhorend forum. Maar het is tijd om deze eens grondig te restylen. Via mijn website wil ik jullie dan ook een beetje meer laten zien hoe ik dit aanpak.

Een website ontwerpen doe je niet in 1-2-3, tenzij je kant en klare templates gaat gebruiken. De eerste stap is meestal het concept en het soort bezoekers in kaart brengen. Mits het hier om een bestaande website gaat kunnen we deze stap overslaan en direct overschakelen naar stap 2, nl. het schetsen van de indeling. Na een paar probeersels op papier gezet te hebben, ben ik er nu wel zo goed als uit. WZA! gaat een drie kolommen website worden. Een eerste kladversie staat al op papier en zal nu ruw geschetst gaan worden in photoshop, maar daar over later meer.

WZA: de schets

wza
Restyling WIJ zijn Antwerp!: de schets
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties