Allerlei Gadgets & technologie

Waar koop je nu een GSM?

Smartphones evolueren enorm de laatste tijd. En ook de ontwikkeling van apps blijft niet stilstaan. En vooral dat laatste zorgt voor problemen op mijn oude smartphone. Het is te zeggen oud. De Samsung Galaxy Gio heb ik eind 2011 aangeschaft en ik was daar zeer tevreden van. Apps zoals Instragr.am, Foursquare, Wordfeud en nog enkele andere werkten perfect op de Galaxy Gio. Maar sinds eind vorig jaar begint het geheugen van de Gio mij in de steek te laten. Minder en minder apps werken er nog en regelmatig krijg ik de boodschap dat het geheugen vol zit. Ook de apps op de externe SD-card plaatsen biedt geen resultaat. Dus is het tijd voor een nieuwe smartphone. Vol goede moed trok ik naar het Wijnegem Shopping Center om er eentje aan te schaffen. Maar wat bleek nu. De verschillende winkels hebben tegenwoordig maar heel weinig keus qua smartphones. En dan zeker in de middenklasse is het triestig gesteld.

Dus keerde ik zonder nieuwe smartphone terug huiswaarts. Wat nu? Geen probleem tegenwoordig. Verschillende online shops hebben een zeer ruime keuze aan smartphones. Van goedkoop tot zeer duur. Maar ook een redelijk uitgebreide keuze in de middenklasse. Na wat vergelijken is mijn keuze uiteindelijk de nieuwe Sony Xperia L geworden. En in plaats van de standaard zwarte versie, heb ik deze keer voor wit gekozen.  Omdat ik de voorbije bestellingen (o.a. printer en hoofdtelefoon) zeer tevreden was van de service en levering van Coolblue heb ik nu via hun Smartphoneshop de Sony Xperia L besteld. Dinsdag wordt hij geleverd en dan zal hij de komende weken aan een grondige test worden onderworpen. Een review mogen jullie dan ook eind juni/begin juli verwachten.

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
12 mei 2013 10:54

Ja coolblue is toch wel een echte topper aan het worden in de markt van elektronica.

Ruime keuze, goede reviews, …

Goede keuze die Xperia! Die vaste batterij is trouwens geen beletsel om deze goedkoop te laten vervangen bij newphonerepair.