Allerlei

Twitter Tegen Kanker

Twitter wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. Zo kan je er snel nieuws vinden, kan je makkelijk informatie uitwisselen en ook voor heel wat humor kan je terecht op Twitter. Maar regelmatig duiken er ook leuke zaken op. Zo kwam ik gisteren, maandag 10 februari, onderstaand bericht tegen om ons steentje bij te dragen aan de actie Kom op tegen Kanker. Een tweet die direct mijn aandacht kreeg en die ik ten volle wil ondersteunen.

 

Tot hiertoe, hout vasthouden, ben ik gelukkig gespaard van mensen in mijn directe omgeving die de diagnose kanker hebben gekregen. Maar kanker is nooit ver weg. In de kennissen kring heb ik al wel mensen, dierbaren zien verliezen door deze ziekte. Vroeg of laat kan het dus ook in mijn directe omgeving voorvallen. Het is dus een ziekte die ons allen treft.

Daarom vind ik het voorstel van @Sarcist zo tof. Een eenvoudige doorlopende opdracht bij je bank voor een klein bedrag en je kan het onderzoek naar kanker mee steunen. En vele kleintjes maken één groot, niet? Dus toon je hart en steun deze actie, al was het met 1 euro/maand. Vele kleintjes maken één groot, niet waar? Hopelijk vindt deze actie een grote weerklank bij Twitterend Vlaanderen (en bij uitbreiding België).

Evenwel vind ik dat ook bloggend Vlaanderen niet mag achter blijven. Mijn oproep is dan ook om deze actie uit te breiden naar ons, de bloggers, die toch ook redelijk wat mensen bereiken. Tweet of schrijf over deze actie en doe jou duid in het zakje om Kom op tegen Kanker te steunen.

Hashtags: #TTK14 (Twitter tegen Kanker) & #BTK14 (Bloggers tegen Kanker)

UPDATE 28/02/14

ttk14overschrijf

UPDATE 03/03/14

UPDATE 07/03/14

Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties