Things 2 do

Start 2 run

Dit jaar voor de fun, en om de conditie te testen, meegedaan aan de DVV Short Run (5 km) van Antwerpen. Zo goed en zo kwaad als het kon heb ik deze uitgelopen (gewandeld) in een minuut  of 43. Toch niet een teken van een super conditie, maar heb wel een goed recuperatievermogen. Maar er is dus werk aan de winkel. Daarom heb ik me een nieuwe doelstelling opgelegd nl. in 2012 de 5 km lopen in een half uur of minder. Maar hoe ga ik dit klaarspelen? Heel simpel. Vanaf oktober begin ik met start 2 run. Hopelijk slaag ik er dan zo in om op 22 april volgend jaar mijn doelstelling te bereiken. Ik hou jullie via deze weg alvast op de hoogte van de vorderingen.

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
27 september 2011 21:14

Veel succes, maar het zal zonder mij zijn!