Yentl
Gadgets & technologie

Smartphoto: de test

Onze kleine spruit is nu 7 weken oud (of jong) en er zijn in die weken toch al menig foto getrokken. Dankzij de foto’s kan je later terug genieten van haar eerste weekjes en zie je ook hoe rap en hard ze veranderd. En je kunt zo ook de leuke momenten met familie en vrienden delen.

Maar in deze digitale tijd worden foto’s minder en minder afgedrukt. Ze verdwijnen meestel in één of andere map op de PC, en ze worden eventueel nog gedeeld op de sociale media. Toch is het nog steeds fijn om door een fotomap of een met zorg afgewerkt fotoalbum te bladeren. Daarom laten we ook op regelmatige basis onze foto’s afdrukken.

Smartphoto

Natuurlijk kan je kiezen uit verschillende aanbieders. De prijzen liggen vrij dicht tegen elkaar aan, maar de service kan wel verschillen. Deze keer kozen we voor Smartphoto. Nadat je de foto’s hebt gekozen kan je deze makkelijk uploaden naar de website. Je kan dan kiezen uit verschillende formaten en tevens kan je foto’s laten afdrukken op bv beertjes, puzzels en bekers. Stephanie had nog een vaderdagcadeautje in gedachten voor Jeroen en bestelde dan ook een leuke tas met een foto van onze lieve Yentl en van ons beide. Ook kozen we nog een fotocollage te maken op posterformaat. Nadat we onze bestelling hadden afgerond (betaling via kaart of via overschrijving) was het wachten tot onze bestelling thuis werd geleverd.

We plaatsten de bestelling dinsdag, en volgens de website zou het dan een vijftal werkdagen duren voor de foto’s werden geleverd. Mits het een redelijk aantal foto’s waren, twee tassen en een fotoposter hadden we verwacht dat ze een week later zouden geleverd worden. Maar niets was minder waar. Donderdag al belde de postbode aan met ons pak. Zowel de foto’s, de poster als de tassen waren stevig verpakt en kwamen zonder schade aan.

De kwaliteit van de foto’s is goed net als deze van de poster en de tassen. Omdat er ook enkele Instagr.am foto’s bijzaten (vierkant formaat) hadden we verwacht dat deze een witte rand zouden hebben. Niet zo bij Smartphoto. De Instagr.am foto’s werden perfect afgedrukt en bijgesneden en dit zonder meerprijs. We zijn dan ook zeer tevreden over de service van Smartphoto en kunnen deze fotobestelsite dan ook aan iedereen aanraden.

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Philip
16 augustus 2012 15:02

Dat het wel snor zit met Smartphoto blijkt ook uit de kwotering die ze op http://www.digitale-foto.be/fotoprints.php krijgen. Misschien nog meegeven dat je met een actiecode van Smartphoto altijd een fikse korting kunt krijgen. Zo’n actiecode van Smartphoto vind je o.a. op http://www.digitale-foto.be/actiecodes_smartphoto.php en dien je op het einde van de… Lees verder »