Creatief

Secret Santa: wat bracht hij?

Donderdag, een dag dat vele openbare diensten staakten, maar blijkbaar niet mijn postbode. Hij kwam zelfs een pakje brengen. Een pakje van de Secret Santa. Het maakte me toch wat nerveus en nieuwsgierig. Wat zou er in het pakje zitten? En wie zijn de (on)gelukkige zijn geweest die mij een een pakje moest maken?

Ik kon mijn geduld niet langer op de proef zetten en opende voorzichtig de doos. En wat zat daar in? Krantenpapier en … een kaartje. Dus verder op ontdekkingstocht. In en onder het krantenpapier zat vanalles lekkers verstopt. Een potje met ingrediënten voor koekjes (recept staat op het kaartje), een koker met zelfgemaakte koekjes (en die smaken overheerlijk), een doosje met zelfgemaakte brownies en een flesje vanille-extract.

Maar dat was nog niet alles. Ik ontdekte ook nog een flesje olijfolie, een potje pesto en een kookboekje met Italiaanse receptjes. De Secret Santa had duidelijke inspiratie uit mijn moodbord gehaald. Zo ontdekte SS duidelijk dat ik van zoetigheden houdt en van Italië. Het was zeker een aangenaam en lekker cadeautje dat ik hem mogen ontvangen.

Doch wie was mijn Secret Santa eigenlijk. Ik had de eer om iets te mogen ontvangen van Jolien van Joli Gâteau. Persoonlijk had ik deze blog nog niet ontdekt maar heb hem alvast bij mijn favorieten geplaatst. Zo veel lekkers op één blog! Het is alvast niet echt goed voor de lijn, but who cares? 😉 Alvast bedankt Jolien en het resultaat van je receptje komt volgende week online.

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
An
28 december 2011 11:58

Dag Jeroen, ‘k Heb vandaag je pakje ontvangen. Ik geef toe dat ik een beetje ongeduldig werd 🙂 ‘t Is niet meteen volgens mijn moodboard, maar ik vind het ‘m wel geslaagd. Het handdoekmannetje is in de perfecte kleur! En ik ben heel benieuwd naar je zelfgebottelde wijn. Ik kende… Lees verder »