Rip Gaston
Allerlei

RIP Gaston Berghmans maar niet Joske Vermeulen & co

Afgelopen weekend stierf op 90-jarige leeftijd komiek Gaston Berghmans. Gaston was de laatste komiek uit het duo Gaston & Leo welke in de jaren ’70, ’80 en begin ’90 bekend waren van hun sketches. Zij waren dus heel mijn kinder- en jeugdtijd aanwezig. Zo was staan de Familie Van Paemel, Frituur Terminus en Joske Vermeulen in mijn geheugen gegrift. Maar ook films zoals De Paniekzaaiers en Zware Jongens staan in mijn, en in vele van jullie, geheugen gegrift. Met het sterven van Gaston Berghmans gaat dus ook een deel van mijn kinder- en jeugdtijd naar de geschiedenisboeken. Hopelijk kan Gaston nu samen met Leo daarboven voor de nodige humor zorgen. Hierbij alvast twee van mijn favoriete Gaston & Leo sketches.

35 gedeeld door 7 is 14

Joske Vermeulen

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties