recycle
Gadgets & technologie

Recycle!

Wanneer moet welke vuilzak of vuilbak nu weer worden buitengezet? Een vraag die in menig gezin wel eens wordt gesteld. Daar is nu een oplossing voor. De gratis app ‘Recycle!’, ontwikkeld in opdracht van Fost Plus, Bebat en Recupel, biedt de oplossing. Dankzij de app kan je ten allen tijden de afvalkalender van jouw straat raadplegen. Tevens kan je hiervoor een herinnering instellen, zodat de vuilzak of -bak op tijd buiten staat.

Ook geeft de app je alle info over de verschillende soorten afval met een overzicht van de inzamelpunten in je buurt. Dankzij dit overzicht weet je perfect wat er bij het PMD mag, wat er in het GFT dient gegooid te worden en wat je kan doen met Klein Gevaarlijk Afval. Uiteraard kan je deze informatie ook nog altijd terugvinden op de gewone papieren afvalkalender, maar die geeft je geen herinnering om de vuilzak of -bak buiten te zetten.

De app is een aanrader en laat zich heel makkelijk configureren. Ook het overzicht van de soorten afval en het kaartje met de verschillende inzamelpunten is duidelijk. De app is beschikbaar voor iOS en Android, en dit zowel op smartphone als tablet. Momenteel worden Windows smartphones en tablets nog niet ondersteund.

appstore App Store

googleplay Google Play


Uitgelichte afbeelding: cottonbro studio op Pexels

Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties