Project Blogboek

#projectblogboek: mijn wishlist

Tip 9: Deel je wishlist voor kerst/je verjaardag/de zomer

Iedereen heeft wel een verlanglijstje in zijn hoofd of op papier staan. Dit kan gaan van een verlanglijstje voor je verjaardag of voor kerst, tot een verlanglijstje van dingen die je nog wilt doen in je leven of voor een bepaalde leeftijd. Zo ook hier ten huize Herrie zijn er dergelijke verlanglijstjes. Al zijn die tot op heden nog nooit echt uitgeschreven geweest. Bij deze wil ik jullie dus een kijkje geven in wensen die hier zoal circuleren.

Wishlist: algemeen

Er is zo’n algemeen verlanglijstje hier in het gezin van dingen die we allemaal graag nog zouden hebben of doen. Niets spectaculairs maar toch dingen die voor de nabije of verre toekomst zeker moeten afgevinkt kunnen worden.

  • Een huisje: Inderdaad, we zijn nog steeds op zoek naar een eigen stekje in het Waasland.
  • Tablet: Tot hiertoe nog steeds tabletloos hier ten huize Herrie. Misschien iets voor dit jaar?
  • Baby: Ondertussen loopt hier een flinke peuter rond en kan er gedacht worden aan een broertje of een zusje voor Yentl

Wishlist: Jeroen

  • Ouder Blog: Nog verder groeien met Ouder Blog. Een project waar ik op korte termijn toch al verliefd ben op geworden, ondanks de soms weinige tijd.
  • Men-cave/bureau: Iets voor in het huisje (dat we nog zoeken), een eigen plekje/bureau.
  • Reflexcamera: Naast een gewone digitale camera wil ik toch wel eens een iets straffer speeltje om foto’s mee te maken.
  • Een “9 to 5” job: We worden allemaal een jaartje ouder en zoeken dus wat stabiliteit. Een “9 to 5” job in bv sociale media of administratie is misschien wel iets om over na te denken
  • Ballonvaart: Niet misschien super spectaculair maar toch iets wat ik graag gedaan zou hebben. Een ballonvlucht boven de Vlaamse velden en dorpen.

Geen dure auto voor mij op de wishlist of het moest eens een ritje op circuit zijn. Eigenlijk is een verlanglijstje niet zo belangrijk tenzij dat daar een goede gezondheid op staat. Niet enkel voor jezelf maar ook voor je geliefde en familie.


Dit is een post uit #projectblogboek waarvoor we de inspiratie haalden uit het Blogboek van Kelly Deriemaeker.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties