#projectblogboek tip 19
Project Blogboek Projecten

#projectblogboek: dank u waarde lezers

2015 was een jaar van hoogtes en ook veel laagtes. We hoopten dat 2016 beter ging zijn maar zoals jullie hier al hebben gelezen komt de man met de hamer hier precies graag langst. Ondanks alles maken we er het steeds het beste van. Het leven gaat voort en verdriet kan je het beste verwerken door zelf vrolijk te zijn. Met een (glim)lach door het leven stappen en de steun van vrienden, kennissen en jullie lezers van mijn blog met artikels zoals deze #projectblogboek.

Maar ook de bezoekers van deze blog bieden steun in moeilijkere tijden. Jullie zijn misschien niet met veel, maar elke dag komen jullie wel eens zien of er hier iets nieuws geschreven is. En dat terugkeren vind ik knap en daarom BEDANKT liefste lezers. Omdat jullie regelmatig terugkomen beloof ik om iets meer te gaan bloggen. Misschien niet volgens een vaste regelmaat, want ik heb gemerkt dat dit toch niet mijn sterkste kant is. Maar door gewoon te schrijven als ik iets in gedachten heb. En gedachten moet je direct opschrijven of ze verdwijnen soms of raken op de achtergrond.

Fietsen in’t Waasland

Eén van die gedachten die gisteren in mij opkomen heb ik dan ook direct opgeschreven. We wonen hier nu reeds een half jaartje in het Waasland en het bevalt ons enorm. Mooie streek, vriendelijke mensen en ook een ideale omgeving om bv te fietsen. Mensen die mij op de sociale media volgen hebben het gisteren waarschijnlijk wel zien voorbijkomen, het nieuwe projectje voor hier op de blog.

https://www.instagram.com/p/BBz9YBaux-H/?utm_source=ig_web_copy_link

Om de omgeving hier wat te ontdekken trek ik er vanaf de lente af en toe eens op uit met de fiets. Niet enkel leuk om veel van de omgeving te zien, maar ook perfect om op een rustige manier iets aan de conditie te doen. Twee vliegen in één klap dus. Maar ik ga niet kris-kras rondfietsen hier in de buurt. Er zijn hier namelijk heel wat mooie fietsroutes uitgestippeld, net als in de rest van Vlaanderen trouwens. Ik ga dus af en toe zo’n fietsroute uitproberen en jullie hier dan voorzien van een leuke “plog”. De eerste documentatie over de fietsroutes is reeds aangevraagd. En ook de eerste routes heb ik ook reeds in gedachten en zullen mij o.a. door Kieldrecht, Kruibeke en Temse doen rijden. Tips voor leuke routes zijn trouwens steeds welkom.


Dit is een post uit #projectblogboek waarvoor we de inspiratie haalden uit het Blogboek van Kelly Deriemaeker.

Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
19 februari 2016 13:54

Schrijven op vaste tijdstippen. ‘t Is precies niet niets eh. Lukt mij ook (nog) niet hoor, alhoewel ik me dat wel voorgenomen had. Gohja, ‘t is wat het is, nie?