Gadgets & technologie

De beste poker apps van dit moment

Iedereen kent het spel van naam en de meesten spelen het op regelmatige basis met vrienden of familie in het casino, in het café, thuis of online. Poker is het bekendste en populairste kaartspel en wordt over de gehele wereld door miljoenen liefhebbers gespeeld. Het kaartspel is hot want er worden jaarlijks miljoenen pokersets verkocht wereldwijd, poker is een veel gebruikt thema voor films, de pokermagazines schieten als paddenstoelen uit de grond en zelfs op de TV kun je tegenwoordig de belangrijkste poker toernooien volgen. Poker wordt anno 2014 echter het meest gespeeld op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Wie in de Playstore of Appstore zoekt zal al gauw een duizelingwekkend aantal poker apps voorgeschoteld krijgen. Welke is het beste, meest betrouwbaar en heeft de leukste opties? We hebben de top 5 beste poker apps van dit moment voor je op een rijtje gezet.

#1 PokerStars

We trappen af met de beste mobiele poker app die momenteel op de markt is. De PokerStars app is zowel verkrijgbaar voor Android toestellen als voor alle Apple devices zoals de iPhone, iPad en iPod touch in maar liefst 15 talen. Met de betrouwbare Pokerstars app speel je eenvoudig Texas Holdem poker in echte cashgames en kun je bovendien meespelen in multi-table toernooien online. Met de Pokerstars TV app biedt de grootste aanbieder van online poker haar fans nog een extraatje. Met deze app (die ook gratis verkrijgbaar is) kun je alle pokerwedstrijden, interviews met bekende spelers en het laatste pokernieuws overal bekijken op je smartphone of tablet. Voor wie van sport én poker houdt heeft PokerStars een interessant evenement opgezet onder de naam “Rafa vs the rest of the world”. Tijdens dit evenement zie je Rafael Nadal live aan het werk aan de pokertafel en tijdens de wedstrijden kun je hem vragen stellen via Twitter!

#2 Appeak Poker

Een van de leukste gratis poker apps van dit moment was gedurende lange tijd niet verkrijgbaar op Apple toestellen. Een recentelijke update maakt dit nu wel mogelijk en daarnaast zijn er een aantal extra features toegevoegd aan de app en zijn graphics enorm verbeterd. De app biedt zowel No-Limit Hold’em cash games als sit-and-gos en is een prima app om mee te starten als beginnend pokerspeler. Hoewel de app niet erg verrassend is, maken de stabiliteit en fijne gameplay het tot één van de betere in z’n soort. Het grootste minpunt aan de app is het feit dat er naast Hold’em geen andere pokerspellen worden aangeboden.

#3  Governor of Poker 2

De vreemde eend in dit rijtje is Governor of Poker. Deze arcade game is verkrijgbaar voor zowel Android als iOS en giet het spel in een geheel nieuw jasje. De verassende verhaallijn, waarin je als held het pokerspel moet redden van een algeheel verbod in Texas, zorgt er in combinatie met het klassieke poker voor dat de app zich onderscheidt van de meeste anderen. De moeilijkheidsgraad loopt geleidelijk op en het spel blijft ook na een aantal plays nog boeiend. Het enige nadeel is dat je na enige tijd spelen wel moet gaan betalen. Een uitgebreide review van de game bekijk je hier online.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties