Avondje uit

People of tomorrow

Dit jaar wordt de tiende verjaardag gevierd van Tomorrowland. Sinds 2004 knallen de beats door de boxen van het feeëriek versierde provinciaal domein De Schorre in Boom. Om deze tiende verjaardag te vieren pakt Tomorrowland uit met verschillende randevenementen. Zo zal De Schorre een permanent kunstwerk krijgen ontworpen door kunstenaar Arne Quinze. Het kunstwerk dat dit jaar in De Schorre zal worden gebouwd is een brug. Een brug als symbool van de verbondenheid die toch wel heerst op Tomorrowland. En ook de bezoekers kunnen meewerken aan dit kunstwerk. Je kan je eigen boodschap op de brug laten vereeuwigen door een plankje aan te kopen. Tevens steun je hier “Human Rights Watch” mee.

tmlkunstwerkJeroen
Ik heb alvast mijn boodschap laten vereeuwigen.

Naast de brug komt er ook nog een documentaire. People of Tomorrow zoekt hiervoor 200 bezoekers van Tomorrowland die hun verhaal willen vertalen over de trip naar de sprookjeswereld in Boom. Tomorrowland zoekt niet enkel Belgische feestvierders maar gaat op zoek naar mensen vanuit heel de wereld om hun ervaringen mee te delen. Deze documentaire zal worden gemaakt door productiehuis De Chinezen. Dit productiehuis is verantwoordelijk voor o.a. de programma’s Ten Oorlog (Een) en De Pendelquiz in Iedereen Beroemd (Een). Deze documentaire zal op Een te zien zijn in het najaar en in juni te horen zijn op Studio Brussel. Je kandidaat stellen voor deze documentaire kan via de site People of Tomorrow en daar je “sollicitatie”filmpje uploaden.

Aftermovie Tomorrowland 2013

Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
25 januari 2014 12:15

Wie heeft er ook al een boodschap “gekocht” voor het kunstwerk?

26 januari 2014 12:24

Wij hebben een latje met ons 2 (met lyrics van song van openingsdans) en daarna nog een groepslatje met onze Mechelse partycrew met volgende lyrics:
“In the beginning, there was Jack, and Jack had a groove.
And from this groove came the groove of all grooves.” 😉