Allerlei Creatief

Pay it forward!

pay-it-forward-logoDat de laatste jaren de samenleving meer en meer verzuurd is, merken we elke dag wel aan de berichten in de media. Een ergerlijke trend vind ik zelf. Maar het internet zou het internet niet zijn moest hier geen nieuwe trend uit voortvloeien. Om de verzuring een beetje tegen te gaan is er nu “Pay it forward”. Doorheen het jaar enkele mensen gelukkig maken door iets kleins. Dit kan zijn een lief woordje, een cadeautje of een kaartje. Ik kwam dit initiatief tegen via “Ditjes en datjes“. En het leek me wel een fijne zaak om hieraan mee te doen.

Daarom mogen de vijf eerste mensen die hier een reactie achterlaten dit jaar een extraatje van mij verwachten. Dit is een klein gebaar om toch bij ons zelf te beginnen met de verzuring in de maatschappij tegen te gaan.

Een kleine bijkomstigheid is wel dat jij op jouw beurt ook meedoet. Zo kan jij ook een glimlach op iemands gezicht toveren. Maar omdat niet iedereen een blog heeft, mogen jullie het bericht ook verspreiden via Facebook of Twitter.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties