De wijde wereld in Huizenjacht

Op reis naar …

Een jaarlijks weerkerend dilemma met een peuterdochter. Gaan we op reis, en zo ja, naar waar gaan we. Het afgelopen jaar beleefden we twee prachtige weken in Bretagne met een zeer brave dochter, maar voor dit jaar staat er nog niets op de planning. We twijfelen zelfs of we dit jaar wel op reis gaan of we ons gaan concentreren op de huizenjacht en het bij daguitstapjes gaan houden.

Gardameer of Toscane

Bretagne heeft afgelopen zomer ons hart toch wel een beetje gestolen. Maar één van onze grote liefdes blijft toch nog steeds Italië. De taal, de omgeving, het eten, … De streek rond het Gardameer en Toscane heeft ons al meermaals betoverd. En de voorbije jaren was het reizen naar Italië nog relatief goedkoop. De economische crisis heeft dit echter veranderd en sommige prijzen zijn zelfs bijna verdubbeld. Dus is het uitkijken naar leuke promoties bij de verschillende touroperators of we dit jaar nog eens naar het Gardameer of Toscane of een andere streek in Italië trekken.

Huizenjacht en daguitstapjes

Mits we nog steeds op zoek zijn naar ons droomhuisje kan het zijn dat we de reisplannen van dit jaar opbergen. Want een huisje bewoonbaar maken naar je eigen wensen vergt ook wel wat centen en tijd. Dus misschien houden we het wel op enkele daguitstapjes naar bv Bokrijk, een pretpark en de zee. En dan is nog de vraag, wisselen we de daguitstappen af met klussen in het huis of huizen bezoeken en onderhandelen voor de prijs. Want op dit moment wilt de huizenjacht nog steeds niet vlotten. Ik begin echt wel te denken dat we TE kieskeurig zijn. Alhoewel, een huis kopen is toch voor langere periode en je moet je daarbij goed voelen. Afwachten dus en hopen dat ons droomhuisje zo snel mogelijk ons pad kruist.

Wie weet hebben jullie nog wel leuke reistips voor met een peuter. Of hebben of weten jullie en leuk huisje (garage, drie slaapkamers en een tuin) te koop staan in het Waasland. Laat het maar weten 🙂

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties