Allerlei

Online shop test: Vente Exclusive

Al geruime tijd volg ik de verkopen op Vente Exclusive. Vente Exclusive is een online shop, waar topmerken tegen grote kortingen worden verkocht. De aanbieding zijn wel slechts enkele dagen geldig. Snel zijn is dus meestal wel de boodschap. Maar toch zette ik de stap niet om iets te kopen via deze site, terwijl er toch zeer veel positieve verhalen op internet zijn te vinden. En ook ik had op andere sites al ervaring met online aankopen. Doch zette ik nooit de stap om effectief iets aan te schaffen bij Vente Exclusive. Tot in maart. Ik had een zwarte trui nodig met een kap. En toevallig was er in die periode een aanbieding van Nike. Dus de stap maar gezet en de trui besteld.

Nadat je een account hebt aangemaakt, vul je het bestelformulier in. Nadat je de bestelling hebt geplaatst word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Je hebt verschillende mogelijkheden om te betalen nl. VISA, American Express, MasterCard, Bancontact, PayPal, KBC online, en iDEAL (alleen voor Nederland). Als alles hier ook nog goed verloopt krijg je een bevestiging en zal een drietal weken na het aflopen van de actie je pakketje verzonden worden. Je kan de bestelling naar je thuis laten komen, maar je kan ook gebruik maken van een Kiala-punt in je buurt. Ik maakte hier gebruik van. Als het pakje dan in je Kiala-punt is afgeleverd, word je hiervan verwittigd. Hier liep het echter (mede door een eigen fout) mis. De mail van Kiala kwam in de spambox terecht en dit werd te laat opgemerkt. Gevolg: het pakje terug naar afzender. Maar niet getreurd. Via de Twitteraccount van Vente Exclusive werd het probleem snel opgelost. Het pakje werd terug naar het Kiala-punt gestuurd en enkele dagen later kon ik dit dan ook gaan ophalen. Een pluim dus voor de online hulp via Twitter.

  • Website: 4/5
  • Gebruiksgemak bestelling: 4/5
  • Snelheid levering: 4/5
  • Betalingsmogelijkheden: 5/5
  • Helpdesk: 5/5 (snelle en duidelijke hulp via Twitter)
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 mei 2012 16:47

Met een bang hartje ook maar iets via een online winkel besteld. En me ‘ingeschreven’ bij vente-exclusive. Want geloof me vrij, eenmaal de kleine spruit er is wordt shopping-time een heel stuk kostbaarder. Lange leve de online-shops dus… En ‘fingers-crossed’ dat alles vlotjes verloopt. Geniet nog van die laatste zwangere… Lees verder »