Uit eten/drinken!

Mocambo: koffie zoals koffie hoort te zijn!

Er zijn heel wat leuke en gezellige koffiehuisjes in Antwerpen. Maar eentje met zicht op het Antwerpse Centraal-Station. Neen dat ontbrak nog. Tot enkele maanden geleden de familie De Laet Mocambo opende naast hun gekende slagerij. Met Mocambo schiet De Laet een hoofdvogel af. Een klein en gezellig koffiehuisje. En bovenal een terras met zicht op het Centraal-Station.

De Laet deed beroep op Barista Glenn Van den Broecke om de zaak uit te baten. Glenn doet dit met veel liefde. En dat merk je niet enkel door de vriendelijke bediening. Maar ook in de smaak van de koffie. De cappuccino was perfect ‘romig’ zonder de smaak van de koffie te verliezen. De strong koffie “Antwerp” was dan weer de perfecte mix van koffie met een scheutje likeur.

Naast de verschillende soorten koffie, kan je bij Mocambo ook terecht voor tal van koffie-cocktails (koffie met verschillende likeuren), zelfgemaakte ice-teas, warme chocolademelk en dagverse zoetigheden. Maar ook wie liever frisdrank, een pintje of wijntje drinkt is meer dan welkom. Een koffie meenemen voor onderweg is ook geen probleem. Hij wordt bereid met dezelfde glimlach als de koffie die je ter plaatse drinkt.

Over het interieur valt weinig te zeggen. Strak maar toch gezellig. Ideaal om in een gezellige omgeving te wachten op bus, tram of trein of even tot rust te komen na een lange werkdag. Ook overdag leent het interieur er zich ook toe om tijdens het genieten van één van de lekkernijen op de kaart je mails te checken. Alleen jammer dat er geen of geen degelijke free WIFI aanwezig was.

Mocambo is in mijn ogen een aanrader als je wil genieten van een lekkere koffiebereiding in hartje Antwerpen. Mij zien ze alvast nog eens terug.

Mocambo
Astridplein 37 
2000 Antwerpen

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties