Appstublieft
De Online Wereld Gadgets & technologie

Mijn 5 favoriete smartphone apps

Een tijdje terug mocht ik voor de website Appstublieft mijn vijf favoriete smartphone apps bespreken.  Het werd een selectie van handige apps die vele onder ons waarschijnlijk ook reeds gebruiken.


Ik ben Jeroen Herrie. Een Antwerpse dertigplusser wonende in het prachtige Waasland. Ik werk al bijna 14 jaar in de bewakingssector in één van de grootste havens van Europa.

Als hobby houd ik mij voornamelijk bezig met bloggen (op herrie.be en ouderblog.be) en zet ik mijn eerste stapjes in de wereld van het vloggen. De smartphone is voor mij niet alleen praktisch om snel iets te kunnen filmen of iets op te zoeken tijdens de vrije uurtjes. Maar ook werkgerelateerd is het een perfect middel om bij problemen snel iets te kunnen vastleggen of opzoeken.

Lees verder op Appstublieft!

Q: Wat zijn jullie favoriete apps?


Uitgelichte afbeelding: George Morgan op Unsplash

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties