Weekend
Projecten

Maandag, dinsdag, …. WEEKEND!

Het ideale weekend? Bestaat dat dan? Voor de ene is dat languit in de zetel hangen of op het terras (hangt van het weer af natuurlijk), voor de andere is het dan tijd om lange wandelingen te maken, … Voor iedereen is het ideale weekend dus verschillend. Gelukkige maar, of niet?

Werken

Weekenden zijn bij mij nooit hetzelfde. De ene week ben ik aan het werk, dan weer eens ben ik thuis. Dat is nu eenmaal de consequentie van de job die ik doe. Niet altijd even plezant maar dit heeft dan weer zijn voordelen dat er in de week dagen zijn dat ik thuis ben. Elk nadeel heeft zo zijn voordeel. Dus werken neemt zowat 40% van mijn weekends in op een jaar.

Vrije weekends

Gelukkig zijn er ook heel wat vrije weekends. Dus we mogen hier nog niet te hard klagen. Vrije weekends zijn er dus om te genieten met het gezin. De zaterdagen zijn meestal om te klussen en om boodschappen te doen. Terwijl de zondagen dan voorbehouden zijn om iets leuks te doen met het gezin. Eens wandelen, fietsen, een spelletje spelen, … kortom gewoon ‘chill’.

Weekends in covid-19 tijd?

Zijn weekends in deze covid-19 tijd dan zo anders? Ja, zijt maar zeker. Terwijl we in normale tijden in mijn vrije weekends op zondag nog eens iets leuks konden doen ergens in België of juist over de grens in Nederland/Frankrijk. Moeten we nu het noodgedwongen houden tot wandelingen die voornamelijk plaats vinden in de eigen buurt. Leuk voor eventjes, maar op een gegeven moment heb je daar ook alles al gezien. Hopelijk houdt iedereen zich wat aan de opgelegde maatregelen en kunnen we snel terug wat meer uitstapjes maken.

Q: Hoe zien jullie weekends er meestal uit?

Pin it
Weekend

Deze blogpost schreef ik naar aanleiding van het zesde thema (Sunday Funday oftewel Weekend Lover) van de BlogBoost Najaarschallenge. Bij deze bloggers kan je ook lezen.

Uitgelichte afbeelding: Sincerely Media op Unsplash

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties