link op maandag
De Online Wereld

Linkin’ on a monday morning

Met “Linkin’ on a monday morning” gaan we deze week nog eens voor een overzichtje. Een overzichtje van links die mij de afgelopen dagen en/of weken hebben verwonderd, betoverd, hebben aangegrepen, … Kortom dingen die ik ben tegen gekomen op in de grote wonderbaarlijke wereld die het internet heden ten dagen toch wel is.

Dik.Lelijk.Wijf

‘Mijn lichaam is rond. Mijn lichaam is bol. Geen hoeken te bespeuren hier’. Een openhartig relaas van blogster Anke over hoe ze werd uitgescholden in het zwembad omdat ze een “maatje meer” heeft. Een oproep ook aan de vrouwen om zich af te zetten tegen de zogezegde “idealen” van een vrouw en tevens een oproep aan iedereen om ook eens verder te kijken dan enkel “Gewicht,uiterlijk en geslacht”. Want de echte schoonheid van iemand zit zoals Clouseau het mooi verwoordde “Vanbinnen”.

Anke schrijft neer

June

Een prachtig nieuw online platform over reizen en eten. Opgericht door oud-hoofdredacteur van VAB Magazine Toni De Coninck. Een platform waar je terecht kan voor leuke reisverslagen, maar ook voor leuke hotspots waar je lekker kan eten en/of drinken. Combineer deze hotspots dan nog eens op de meest uiteenlopende reisbestemmingen en je hebt “June“.

Make-under

Vrouwen (en ook mannen) gebruiken af en toe of op regelmatige basis make-up. Sommige speelgoedfabrikanten spelen hier handig op in en brengen poppen op de markt die ofwel al geschminkt zijn of waarbij de kindjes zelf nog de nodige make-up kunnen aanbrengen. Dergelijke poppen geven veelal het gekende vertekende beeld van de ideale vrouw. Sonia Singh uit Tasmanië kreeg het idee om deze overdreven geschminkte poppen een make-under te geven met een toch wel verrassend resultaat.

De make-under door Sonia Singh

3D hand

Om af te sluiten een leuke handleiding om je eigen hand in 3D te tekenen zonder high-tech snufjes of zonder kennis van 3D tekenen. Je hand in 3D tekenen is zelfs kinderspel. Ik ga het alvast proberen met de hand van dochterlief.


Uitgelichte afbeelding: Giorgio Trovato op Unsplash

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties