Allerlei

Het eindejaarslijstje

New-Years-2014-Desktop-Wallpaper1Overal zie je de eindejaarslijstjes opduiken. Een overzicht van de beste platen, de beste boeken, het tofste tv-programma, … en ga zo maar door. Op TV slaan ze je rond de oren met de jaaroverzichten van nieuws- en sportfeiten. En natuurlijk zijn er de eindejaarsconferences van o.a. Geert Hoste. Maar ook Michael Van Peel trekt Vlaanderen rond met zijn overzicht van 2013. Afgelopen kerst zond Radio 1 deze show uit en heb ik regelmatig “onder tafel” gelegen van het lachen. Wil je ook genieten van Van Peels conference? Dit kan vanavond (20u15) en morgen (15u35) op Canvas of op de website van Radio 1.

Tussen al deze lijstjes en de verschillende feestjes, waag ik me ook aan een eigen eindejaarslijstje (vragen via Tales from the Crib) om het jaar af te sluiten.

 • Wat is het beste dat je in 2013 op tv zag?
  Een paar programma’s hebben mij toch kunnen boeien dit jaar. De Rechtbank (VIER), Safety First (VTM) en De Ridder (EEN) waren toch wel de programma’s die zeker moesten opgenomen worden.
 • Wat vond jij het beste liedje van 2013?
  Er kwamen heel wat goede songs uit dit jaar. Bastille (Pompeii) en Stromae (Formidable) komen zeker in mijn playlist. Maar ook Thomas Gold (Remember) en Keane (Sovereign Light Cafe (Afrojack Remix)) knallen regelmatig door de boxen.
 • Wat is het beste boek dat je in 2013 hebt gelezen?
  Niet veel gelezen dit jaar maar Carl Huybrechts – Rik De Saedeleer (de stem van ons voetbal) is toch een aanrader.
 • Wat heeft 2013 voor jou onvergetelijk gemaakt?
  Het opgroeien van de dochter van een baby naar een peuter met een eigen willetje.
 • Wat is jouw goede voornemen voor 2014?
  Mij beter organiseren qua huishoudelijke taken en mij minder bezig houden met nutteloze zaken 🙂
 • Welk cadeau zou jij dit jaar het liefst onder de kerstboom vinden?
  Niets speciaal dat er onder de kerstboom hoeft te liggen. Het is de attentie dat telt (om het met een cliché te zeggen). Maar moet ik toch iets kiezen dan mogen ze altijd de Sony Xperia Z tablet onder de boom leggen.
 • Wat was jouw beste aankoop van 2013?
  Dit jaar niets bijzonders gekocht, al ben ik wel tevreden van de aankoop van Windows 8 Pro.
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties