Huizenjacht

Huizenjacht: Herrie zkt huisje, een zoektocht in het Waasland

Al enige tijd zijn we op rustig op zoek naar een eigen stekje, een huizenjacht dus. Een leuk gezellig huisje met tuintje en voldoende plaats voor (toekomstige) gezinsuitbreiding. Een huisje ergens in het Waasland, omdat dit voor ons tweetjes het best gelegen is voor ons werk. Maar aan welke eisen moet ons (droom)huis nu allemaal voldoen? We hebben enkele puntjes waaraan het zeker moet voldoen.

Voorwaarden

  • Oppervlakte terrein: >250m²
  • Garage: Ja voor minstens 1 wagen
  • Tuin: Ja, liefst eentje van > 100m²
  • Slaapkamers: 3 of meer
  • Kostprijs: max. 230.000 euro (volledig afgewerkt excl. kosten)

Maar wat met de afwerking. Tot hiertoe zijn we steeds op zoek geweest naar iets dat zo goed als volledig afgewerkt was. Een vrij moeilijke opgave, zeker gezien het budget. Daarom ook is het uitzien naar een huisje waar nog werk aan is, misschien een betere oplossing. Of misschien niet, mezelf kennende met mijn twee linker handen. Ideetjes genoeg om eventueel te kunnen uitwerken in een huisje. Maar het zelf gaan doen, dat zal niet zonder “trail & error” zijn. En ja ook het fietsen, in onze jonge jaren, hebben we zo moeten leren.

De zoektocht naar ons (droom)huisje en de eventuele verbouwingen zullen jullie alvast hier kunnen blijven volgen. En natuurlijk mogen jullie ons steeds tips geven ivm huizen die te koop staan of leuke zaken voor in een huisje.

UPDATE: ondertussen hebben we ons huisje gevonden in het Waasland. Ergens aan de rand van Beveren en dus perfect qua ligging voor ons werk. Een halfopen bebouwing op wandelafstand van de dorpskern met enkele winkels. En net zoals in Deurne ook dicht bij een shoppingcenter. Bovendien ook ideaal met zowel de E34 (om naar de zee te rijden) en de E17 (om naar beide ouders te rijden) in de buurt.

Q: Wie is er nog op huizenjacht?

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties