Website

Herrie.be restyled

herrieBE_restyledHet nieuwe jaar is nu weeral 9 dagen oud! En het is weer tijd voor een feestje. Zoals jullie al gemerkt hebben is hij er, de nieuwe versie van mijn “oude” blog, en ik hoop dat jullie de vernieuwde Herrie.be kunnen smaken, zoals ik. Het heeft enkele dagen werk gekost maar ik ben blij met het verkregen resultaat.

Nog steeds draait de website op het super platform WordPress. Maar het thema is volledig veranderd. Van het oude Skeptical van WhooThemes, naar het nieuwe Hueman van AlxMedia. Het thema is responsive en deels aangepast naar mijn wensen. Ook werd het thema vertaald naar het Nederlands. Het commentaarsysteem heeft ook wijzigingen ondergaan. Om te reageren kan je nu inloggen via Twitter, Facebook of Google+ en natuurlijk ook WordPress. Er wordt vanaf nu ook gebruik gemaakt van uitgelichte afbeeldingen. Door deze functie zijn oudere berichten hiervan dus niet voorzien.

Het zal vast even wennen zijn.  Maar laat zeker weten wat jullie ervan vinden. Mochten jullie nog fouten tegenkomen onderweg, geef zeker een seintje via de reacties.

En dan nu … champagne voor mij alleen 😉

Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9 januari 2014 17:17

Ziet er alvast mooi en fris uit!