Wishlist 2017
20 before 40 Allerlei De wijde wereld in Leesvoer

De feestdagen komen eraan: mijn wishlist

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Afgelopen woensdag ontvingen we de Sint en hij zorgden, samen met zijn Zwarte Pieten, voor een grote glimlach op de dochter haar gezicht. Een zaligheid om dit te mogen aanschouwen. Zeker omdat ze, nu dat de Goedheiligman en zijn entourage, terug richting Spanje reizen, ze volop speelt met haar cadeautjes.

Maar dat is niet alles. De ene rood-witte man met baard is nog maar net weg, of hij maakt al plaats voor de andere. Tijd dus om het huis klaar te maken om de Kerstman te ontvangen. Een mooie boom, extra kaarsjes en een kerststal zorgen allemaal voor extra gezelligheid dezer dagen. Maar het is hier ten huize Herrie-Wallecam ons hart ook vasthouden hoeveel keer we de kater uit de boom moeten plukken. Want tijdens zijn eerste kerst zat Spookje regelmatig in de boom. We zijn benieuwd.

Doch is er naast Sinterklaas en Kerstmis nog een feestdag in de maand december. Het is ook mijn verjaardag. Een drukke maand dus qua feesten. Maar wel makkelijk voor de familie. Mijn wishlist kon namelijk steeds gebruikt worden voor alle feestjes in december. Een lijstje dat vroeger voornamelijk bestond uit speelgoed en boeken. Dat is in de loop van de jaren wel wat veranderd. Naar huishoudmateriaal en elektro ipv speelgoed. Maar wat staat er tegenwoordig zoal op mijn wishlist.

De wishlist

  • Een ballonvaart: Staat op mijn 2 do lijstje tegen mijn 40ste verjaardag. Dus altijd welkom als cadeau
  • Een E-reader: Ondanks dat het de laatste maanden wat minder is, lees ik nog steeds graag. Maar boeken nemen zo ongelooflijk veel plaats in. Dus is een e-reader zeker welkom. Want die van de vriendin lenen is geen optie 🙂 Ontvangen voor mijn verjaardag. Dank u gulle gevers
  • Een reisje: altijd leuk om er eens even op uit te trekken met het gezin. Surprise Me lijkt me wel eens een leuke uitdaging om enkele dagen weg te zijn, zonder dat je op voorhand weet waar naar toe. Maar een citytrip Parijs lijkt me ook nog wel eens fijn om te doen.
  • Een schilder: ik ben geboren met twee linkerhanden. #sorrynotsorry Dus is het huis schilderen zo één van die dingen die ik dan ook liever door iemand laat doen die net iets handigere is met een verfborstel als mezelf.
  • LEGO: ja ook als volwassenen ben ik nog steeds zot van de prachtige bouwpakketten van LEGO. De Volkswagen T1 ligt hier nog klaar, maar ook de Beetle, de draaimolen en de Taj Mahal lijken me leuke uitdagingen.
  • Daarnaast zijn etentjes ook steeds een leuke cadeau om te krijgen.
  • Enkele Sonos luidsprekers: ter vervanging van ons huidige bedrade 5.1 surround systeem, welke we nu niet optimaal kunnen gebruiken. Dus in ons geval een playbar, sub en enkele play 1 speakers.

Q: Wat staat er op jullie wishlist met deze feestdagen?


Uitgelichte afbeelding: rawpixel.com op Unsplash

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties