Avondje uit Uit eten/drinken!

Een restaurantbezoekje: San Remo (Keyserlei – Antwerpen)

Maandag hadden we een shopnamiddagje ingelast. Rosada was onze bestemming. Na zo’n middagje had niemand nog zin om eten klaar te maken. Bijgevolg zijn we maar iets gaan eten in San Remo op de De Keyserlei.

Af en toe gaan we daar eens naartoe om een goeie pizza te eten. Het was deze keer echter al een hele tijd geleden dat we er nog geweest waren, zo lang dat we zelfs niet meer weten wanneer de laatste keer was. Voor mama en papa was het de eerste keer.

Tijdens de werken aan de Keyserlei hebben ze San Remo volledig gerenoveerd. Het is groter geworden en aangenamer om te zitten. Een positieve vooruitgang dus.

Vriendelijk personeel

Het personeel is zeer vriendelijk. Ze hebben een plaatsje uitgekozen waar we gemakkelijk konden zitten met de buggy en waar het niet trok voor onze Yentl. Bij het binnenrijden met de buggy werd er zelfs geholpen door het personeel. De bediening verloopt zeer vlot en Nederlandstalig met Italiaanse invloeden. Ook het opwarmen van de melk voor onze kleine spruit verliep zonder problemen.

We hebben volgende pizza’s gegeten: Lardo, Calzone, Gamberrti en Sole Mio. Een voor één waren het lekkere pizza’s, maar kunnen natuurlijk niet tippen aan deze uit Italië. Je gaat zeker niet met honger naar buiten. Moest dit toch het geval zijn, dan kun je een ijsje bestellen. Deze zien er ook heerlijk uit, maar we waren allemaal voldoen waardoor we hiervoor gepast hebben. Een Italiaans ijsje zal voor een volgende uitstap worden.

Een geslaagde afsluiter van de dag!

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties