De wijde wereld in Yentl

Een dagje Planckendael

Dinsdag trokken we, naar jaarlijkse gewoonte, naar een pret- of dierenpark. Dit jaar hebben we gekozen voor dierenpark Planckendael. De grondslag van deze keuze lag bij onze dochter. Met zo’n klein boeletje ga en sta je niet zomaar waar je wil, je kan haar moeilijk meenemen op een rollercoaster en dergelijke. 

Met de ouders van Stephanie vertrokken we rond de middag naar Planckendael. Het was een mooie warme dag, dus vertrokken we luchtig gekleed, zonder regenkledij en zonder beschermzeil van de buggybak. We hebben alle vijf genoten van de dieren, de omgeving en het prachtige weer.

De gerenoveerde delen zijn echt prachtig gedaan. Interactief voor zowel jong als oud. Alles is mooi aangelegd en onderhouden. De dieren zitten in een aangepaste omgeving die groot genoeg is voor hen. Het nieuw aangelegde staat in contrast met de zaken die nog heraangelegd moeten worden. Ze zijn echter druk in de weer met de renovatie van het dierenpark. Het evolueert in positieve zin voor zowel mens als dier.

Jeroen heeft foto’s genomen, deze vind je terug op onze fotopagina.

In de namiddag, tijdens de drinkpauze van onze dochter, kwam er een ooievaar naar ons toegewandeld. Deze dieren zijn tamelijk tamme beesten. Yentl vond het toch meer iets raar, iets wat ze nog nooit gezien had. Ze bleef de ooievaar een tijdlang volgen. Mooi om te zien hoe onze kleine meid iedere dag nieuwe dingen ontdekt.

Toen we op het punt stonden om te vertrekken begon er regen uit de lucht te vallen, gelukkig waren we net op tijd bij de auto! Het was echt een geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar!

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties