Allerlei

DVV Antwerp Short Run

Zondag 17 april 2011, 13u30. Daar sta ik dan, aan de start van de DVV Antwerp Short Run, om 5 km te lopen (of wandelen). Niets voorbereid, buiten enkele keren wat te gaan zwemmen. Een stap in het onbekende. Maar waarom? Gewoon voor mezelf, om me toch te dwingen op mijn dertigste, om wat meer aan sport te doen. En ja, ik heb de 5 km volledig uitgedaan. Niet volledig al lopen maar het zal een verhouding van 55% wandelen en 45% lopen zijn geweest. Natuurlijk kan je geen toptijd verwachten maar had mezelf voorgenomen om binnen de 50 minuten aan de finish te staan. En ja … na 42 minuten en 43 seconden bereikte ik de finish. Trots op mezelf en met een nieuw doel. De 5 km volgend jaar afleggen met een tijd van rond het half uur. We zullen best maar wat trainen tegen dan?

Q: Hebben jullie al eens meegedaan aan de Antwerp Short Run?

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties