Wishlist 2022
Allerlei Gadgets & technologie Things 2 do Website

De wishlist voor 2022 (of de jaren daarna)

Iedereen heeft zo wel een verlanglijstje of wishlist in zijn hoofd of ergens op papier. Ook ik loop regelmatig met dingen in mijn hoofd die ik graag zou willen. Meestal vergeet ik deze dan wel na een tijdje. Dus zullen het wel eerder dingen zijn die ik niet direct dringend nodig heb. Toch zijn er een aantal zaken die blijven hangen. Laten we eens overlopen wat we hier de komende tijd misschien wel in huis kunnen halen.

De wishlist

  • Netamo weerstation
  • Netamo camera
  • Nieuw computerscherm
  • Proximus Fiberlijn
  • Een NAS
  • Een tripje in een luchtballon

Netamo weerstation

Momenteel hebben we hier thuis een doodsimpel ‘weerstation’ uit de Lidl. Een bakje buiten meet de luchtvochtigheid en de temperatuur. Dit wordt dan binnen weergegeven op een zwart-wit schermpje. Dit ging tot voor kort vrij goed. Echter kregen we deze herfst al een paar hitte- en koudegolven te verwerken. Niet echt logisch als we door het raam naar buiten keken. Het is dus tijd om dit weerstation aan een upgrade te onderwerpen. Een weerstation met regenmeter (nu hebben we zo’n plastieken pluviometer) waar we de gegevens ook digitaal kunnen bijhouden lijkt me wel handig.

Computerscherm

Het computerscherm dat hier al jaren op mijn bureau staat is een 22 inch model van Samsung. Het scherm doet nog steeds goed dienst, maar ik merk wel dat bij het werken in Photoshop enzo de kleurweergave niet meer optimaal is. Al regelmatig in verschillende winkels de mogelijkheden bekeken. Ik ben tot hiertoe het meest aangetrokken tot een 24inch curved scherm. Zo’n 24 inch formaat is niet te klein en niet direct te groot. Ideaal voor wat ik het scherm nodig heb. Het huidige scherm kan ik dan eventueel nog gebruiken als tweede scherm. Hebben jullie misschien nog tips?

Een tripje in een luchtballon

Een tripje in een luchtballon staat al jaren op mijn wishlist. Zeker nu we in het Waasland wonen en regelmatig luchtballonnen zien voorbij varen, lijkt het me zalig om dit zelf eens mee te maken. Je streek bewonderen vanuit de lucht tegen een heel rustig tempo. En dit op een mooie zomeravond. Het moet gewoon zalig zijn. Wie weet komt het er één van de komende jaren wel eens van.

Q: Wat staat er op jullie wishlist?


Disclaimer: Dit bericht bevat affiliate links.
Uitgelichte afbeelding: Benjamin Lehman via Pexels

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties