De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van …: week 2

Week 2 van “De vraag van …” ook nog met een beetje vertraging. En dat heeft nog steeds te maken met onze huizenjacht en de administratieve kant ervan. Maar ook hiervan komt stilaan een einde waardoor we de komende drie maand kunnen beginnen met inpakken en de verhuis voorbereiden. Een werkje waar we toch een beetje tegen opzien maar wat wel noodzakelijk is willen we naar ons eigen stekje en dus ook het nieuwe Herrie.be HQ trekken. Tips & tricks ivm verhuizen zijn trouwens steeds welkom.

9 mei: Wat zou je graag uitstellen?

Er zijn veel dingen die ik graag zou willen uitstellen. Eén daarvan is momenteel toch wel de betaling van de lening tot ik de grote pot van de Euromillions heb gewonnen. Niet realistisch, dat weet ik wel, maar toch de droom van iedereen die een huisje heeft gekocht.

10 mei: Wat is het eerste wat je deze morgen deed?

Een zondag en eentje waarop ik niet moest werken. Dat wil dus zeggen rond half negen opstaan, wassen, aankleden en naar de bakker gaan achter verse koffiekoeken voor het ontbijt, pistolets voor ’s avonds en charcuterie voor bij de pistolets.

11 mei: Hoe wil je herinnerd worden?

Wat een moeilijke vraag op het eerste zicht. Doch eigenlijk niet zo heel moeilijk om te beantwoorden. Als jonge papa wil ik, net zoals vele papa’s, vooral herinnerd worden als een goede papa voor de zoon of dochter en een goede man voor de mama van je eigen kindjes.

12 mei: Bad of douche? Waarom?

Zolang we maar proper zijn, niet? Even serieus. Het overgrote deel van de tijd verkies ik een douche omdat het makkelijk en snel is. Toch kan een bad af en toe wel heel relaxerend werken.

13 mei: Wie houdt vandaag van jou?

Ik hoop nog steeds de vriendin en dochter natuurlijk. Al moet ik hier niet over twijfelen. Ook mijn (schoon)familie zal wel van mij houden maar dan op een andere manier. Het begrip houden van kan trouwens vrij ruim genomen worden. En dan hoop ik dat mijn vrienden ook wel beetje van mij houden. Wie weet is er zelfs een geheime aanbidster (of aanbidder).

14 mei: Wie is je favoriete schurk?

Mijn favoriete schurk blijft toch nog steeds “The Joker” gespeeld door wijlen Heath Ledger in Batman: The Dark Knight.
Ook Gargamel, de slungelige schurk, van de Smurfen, blijft één van mijn favorieten. Gewoon om zijn geklungel.

15 mei: Wat vind je je grootste succes?

Naast het 1 jaar jonge Ouder Blog moet ik toch wel toegeven dat ik vrij trots ben op het succes van het onafhankelijke Antwerp-forum dat tegenwoordig te vinden is op Wijzijnantwerp.org. In de beginperiode, ruim 10 jaar geleden, ontstaan na de sluiting van het officiële forum van Royal Antwerp Football Club. Van in het begin steeds kunnen rekenen op een ruim aantal (vaste) bezoekers en nog steeds, ondanks alle problematiek in en rond RAFC, vinden Antwerpfans en andere de weg naar het forum. Na verloop van tijd werd het forum ook aangevuld met een website vol clubinfo en -nieuws. De website is momenteel echter, door de extra-sportieve toestanden bij de club, tijdelijk on hold is gezet.

Volgende week:

  • 16 mei: Wat was deze week je favoriete dag?
  • 17 mei: Wat is je favoriete ijssmaak?
  • 18 mei: Wat zou je veranderen als je terug zou kunnen gaan in de tijd?
  • 19 mei: Wat is het creatiefste wat je onlangs hebt gedaan?
  • 20 mei: Wat is het gekste wat je ooit hebt gedaan uit liefde?
  • 21 mei: Hoe hoog is je salaris? Ben je tevreden?
  • 22 mei: Met wie heb je voor het laatst een inspirerend gesprek gevoerd?

Week 2 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties