De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van … #9

We smelten, de airco’s maken overuren en de ijsverkopers doen goede zaken. De hittegolf die deze week grote delen van Europa treft is alvast niet goed voor de productiviteit. Van al die hitte wordt een mens vrij sloom, maar toch heb ik nog de tijd gevonden om de vraagjes van deze week te beantwoorden.

27 juni: Wanneer heb je voor het laatst pizza gegeten? Welke soort?

Afgelopen week nog snel enkel Dr Oetker pizza’s in de oven gestoken omdat we weinig tijd hadden om te koken. En het smaakte, zelfs de dochter at op haar gemak een halve pizza op.

28 juni: Als je stemming een weertype was, zou het … zijn

Een fris lentezonnetje met een lichte bewolking. De zon om je aan op te warmen, de wolken om je af en toe eens achter te verstoppen. Fris? Omdat het niet altijd een hitte golf moet zijn toch. Een temperatuur van 15 à 20 graden is aangenaam om nog van alles te doen zonder dat er een rivier over je rug naar je bilspleet stroomt.

29 juni: Wat zat er vandaag in je lunchbox?

Vandaag een werkdag met boterhammen in de lunchbox. Enkele met crispy baconsalade en enkele met préparé. Met vier boterhammen kwamen we toe na een ontbijtje met verse chocoladekoek en een croissant. Om vier uur dan nog enkele wafeltjes van de zaterdagse markt in Schoten. Die wafeltjes is echt jeugdsentiment en dat ga ik toch missen als we in Vrasene wonen.

30 juni: Schrijf een zin op om je jaar tot nu toe te beschrijven

Een rot start dat stilaan overgaat naar een leven op een lichtroze wolk.

1 juli: Wat zijn de topsongs op je lijst met meest gespeelde nummers?

Momenteel staat er regelmatig (lees: veel) de nieuwe cd van Tourist LeMC op nl. “En Route“. Wat een heerlijke plaat van deze Antwerpse hip-hop artiest. Daarnaast zijn er nog enkele zomerse tracks die de laatste dagen wel meer dan één keer door de boxen zijn geknald zoals o.a. Noisecontrollers & Bass Modulators – Solar, Hardwell ft Jonathan Mendelsohn – Echo en Aurélie – Het meisje met de parel.

2 juli: Heb je een favoriet jeansmerk?

Niet echt. Ik ben de afgelopen jaren enorm tevreden van de jeansbroeken van JBC. Zitten comfortabel en zijn betaalbaar.

3 juli: Op welk strand ben je het laatst geweest?

Dat is al van vorige zomer geleden en dat waren strandjes in Bretagne tijdens onze vakantie in augustus/september. Welk exact het laatste strand was waarop we gewandeld hebben, dat moet ik jullie jammer genoeg schuldig blijven.

Volgende week:

  • 4 juli: …. is grappig.
  • 5 juli: Wat is je motto?
  • 6 juli: Wie is je beste vriend?
  • 7 juli: Wat is het volgende boek dat je wilt lezen?
  • 8 juli: Wat wil je niet verliezen?
  • 9 juli: Vandaag was heerlijk omdat ….
  • 10 juli: Wanneer heb je je ouders voor het laatst gesproken?

Week 9 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties