De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van … #30

De vraag van …” week 30 en het is op en top herfst. Wind, regen, koude, … perfect weer voor de kachel, warme chocomelk (met slagroom) en foute TV-programma’s. Maar ook de ideale moment om eens weg te dromen over een droomvakantie of over de vorige vakanties. Al zullen de komende vakanties nog een beetje sober zijn qua budget (een eigen huis, you know).

21 november: Wat zijn je favoriete schoenen?

Sneakers. Eigenlijk doe ik, buiten de veiligheidsschoenen op het werk, niet anders aan dan sneakers. Ik heb eerlijk gezegd ook niets anders op mijn schoenenrek staan. Shame on me?

22 november: Wat is je droomvakantie?

Mijn droomvakantie is een combinatie van rust en cultuur met af en toe ook wat ontspanning in een pret- of dierenpark. Een vakantie in Toscane, aan het Gardameer of in Bretagne zijn alvast toppers geweest. Al was Slovenië lang geleden ook wel heel schoon om op reis te gaan. Al wil ik mij ook wel eens laten verrassen,

23 november: Wat eet je het liefst tijdens een brunch?

Brunch mag uitgebreid zijn. Verse pistoleetjes, verse croissants, spek, ei, gebakken champignons, … Dat samen met een lekkere tas koffie, een glas versgeperst fruitsap en een glaasje “bubbels”.

24 november: Wie heb je onlangs verwijderd uit je contacten/adresboek?

Blijkbaar zat mijn (h)ex nog in mijn telefooncontacten. Ik heb ze er dan ook maar snel uit verwijderd.

25 november: Hoeveel water heb je vandaag gedronken?

Ik drink eigenlijk veel te weinig water. In de zomer kom ik met gemak aan 2 liter per dag, maar in de winter totaal niet. Toch zeker niet op dagen dat ik niet moet werken. Vandaag, een dag dat ik thuis was, zal ik zo’n halve liter water hebben gedronken. Daarnaast natuurlijk nog wel koffie en een glas frisdrank. Maar inderdaad veel te weinig water.

26 november: Welke drie woorden beschrijven jou familie?

Klein, druk en jong

27 november: Wat inspireert je?

Mensen die durven springen en risico’s durven nemen qua werk, carrière. Die inspireren mij wel, al ben ik op dat vlak zelf een ‘angsthaas’ en hou ik me vast aan relatieve zekerheid.

De vragen voor volgende week:

  • 28 november: Wat was het laatste risico dat je hebt genomen?
  • 29 november: Welke vijf woorden beschrijven je stemming?
  • 30 november: Wit of zwart? Waarom?
  • 1 december: Wat zou er op je grafsteen mogen staan?
  • 2 december: Welke details van vandaag wil je onthouden?
  • 3 december: Op een schaal van één tot tien: hoe gelukkig ben je?
  • 4 december: Wat zijn je favoriete meisjesnamen?

Week 30 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties