De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van … #29

Na een warm begin van november is de echte herfst nu wel aangebroken. Wind, regen, … noem maar op. De bladeren en taken vliegen van de bomen, het wordt kouder en de dagen opmerkelijk korter. Maar dit alles houdt ons zeker niet tegen om het thuis gezellig te maken ondanks het vreselijke nieuws van afgelopen vrijdag in Parijs. Het nieuws van de aanslagen kwam hard aan en was onwezenlijk. Vandaar dat deze vraagjes een beetje later zijn dan gebruikelijk.

14 november: Wat moet je van het hart?

Na de aanslagen van gisteren zit iedereen met veel vragen. Zeker in de sector waar ik werk zouden we wel wat extra info kunnen gebruiken. Jammer genoeg ontbrak de communicatie vanuit de werkgever. Begrijpelijk dat kort na zoiets vreselijk de informatie wat ontbreekt. Maar een klein woordje vanuit de werkgever kan bij zijn werknemers het vertrouwen toch wel wat opkrikken.

15 november: Van wat heb je altijd al willen weten hoe het gemaakt wordt?

Een printer. Misschien een raar toestel om te weten hoe het gemaakt worden. Maar ik wil het mysterie van de printers kunnen ontrafelen. Waarom houden de meeste printers er mee op na iets meer dan twee jaar, en dus juist buiten de garantie periode? Plaatsen producenten van printers er echt een timer in zodat de printer na die periode zijn geest geeft? Toch iets wat ik graag zou kunnen ontdekken 🙂

16 november: Waar ben je op dit moment door geobsedeerd?

Door niets eigenlijk. Obsessie is voor niets goed.

17 november: Welke vriend(en) heb je het laatst gesproken?

Dat moet één van de collega’s op het werk zijn geweest.

18 november: Wat is vandaag je droombaan?

Mijn droombaan is geld kunnen verdienen met één van mijn websites om goed te kunnen leven. Al mag ik van mijn huidige job ook niet klagen qua combinatie thuis/werk.

19 november: Wanneer heb je voor het laatst een sociaal netwerk gecheckt?

Ik check regelmatig mijn sociale netwerken (instagr.am, Twitter, Facebook). 9/10 was dit dus enkele minuten geleden.

20 november: Wat moet je nog doen?

Het To-Do lijstje hier ten huize Herrie is nog ruim een A4-blad groot. Er is dus nog vrij veel te doen. Ook komen er op dat To-Do lijstje regelmatig nieuwe dingen op om te doen. Vooral het to-do lijstje van Ouder Blog en het huis is vrij lang.

De vragen voor volgende week:

  • 21 november: Wat zijn je favoriete schoenen?
  • 22 november: Wat is je droomvakantie?
  • 23 november: Wat eet je het liefst tijdens een brunch?
  • 24 november: Wie heb je onlangs verwijderd uit je contacten/adresboek?
  • 25 november: Hoeveel water heb je vandaag gedronken?
  • 26 november: Welke drie woorden beschrijven jou familie?
  • 27 november: Wat inspireert je?

Week 29 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties