De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van … #23

De zomer is nu echt wel voorbij. Buiten wordt het gevoelig kouder en  de dagen worden korter. Vroeger staken we dan de elektrische verwarming maar nu dat we ons eigen huisje hebben is het een centrale verwarming op mazout en een kachel. Dus nu steken we ‘s avonds de kachel aan wat toch wel een gezellig gevoel geeft. Want wat is er gezelliger dan op een koude herfst/winteravond TV te kijken met een knetterend houtvuurtje op de achtergrond? Weinig toch 😉

3 oktober: Wat was de laatste slechte film die je hebt gezien?

Babysitter’s Black Book” op Netflix. Een film waarin studenten hun baantje als babysitter uitbouwen tot callgirl. Met zo’n titel had ik toch een spannender verhaal verwacht. Of toch wat beter uitgewerkt want nu was het nogal vrij saai.

4 oktober: Beschrijf je liefdesleven in drie woorden?

Dit is privé :p

5 oktober: Welke vraag maakt je onrustig?

“Wat vind je van je werkgever?” gesteld door iemand die de WG goed kent

6 oktober: Heb je onlangs nieuwe vrienden gemaakt?

Een nieuwe omgeving betekent ook stilaan nieuwe kennissen die je weg kruisen, waaruit ook nieuwe vriendschappen kunnen groeien.

7 oktober: Ben je blij met je keuzes vandaag?

Ja en neen. Ik had me ‘s morgens misschien iets minder moeten bezig houden en mijn takenlijstje verder afwerken. ‘s Middags had ik dan weer wel een leuke tijd met de dochter.

8 oktober: Wat is je grootste droom?

De Euromillions winnen? Neen serieus. Ik heb er wel enkele en die kan je vinden in mijn bucketlist “20 before 40“.

9 oktober: Je wilt een nieuw(e) …

smartphone! Niet dat mijn huidige Xperia L al zou oud is (mei 2013) maar zijn geheugen laat me in de steek. Er staan niet zo heel veel apps op maar bij updates krijg ik regelmatig de boodschap dat hij onvoldoende geheugen heeft. Ook foto’s worden op de SD-kaart opgeslagen. Op de één of andere manier zijn er bestanden die vast blijven zitten in zijn opslaggebied waardoor het intern geheugen steeds kleiner wordt. Toch nog altijd jammer dat apps niet op een SD-kaartje kunnen worden opgeslagen. Doch zal een nieuwe smartphone niet voor dit jaar zijn, want een huis kopen is niet goedkoop zoals jullie wel weten.

De vragen voor volgende week:

  • 10 oktober: Schrijf de naam op van iemand waarmee je onlangs een goed gesprek had.
  • 11 oktober: Waardoor voel je je geweldig?
  • 12 oktober: Wat wil je volgende lente veranderen aan je huis?
  • 13 oktober: Je hebt geen geduld voor …
  • 14 oktober: Welke uitdrukking gebruik je te vaak?
  • 15 oktober: Hoeveel tijd ben je kwijt met het heen en weer reizen naar je werk?
  • 16 oktober: Wat stond er vandaag op het programma?

Week 23 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties