De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van … #22

Weer terug op schema zoals het hoort. Elke vrijdag “De vraag van …”

26 september: Vandaag was het leuk omdat …

het een heel afwisselende dag was. Eerst een nieuwe outfit gaan kopen in het Waasland Shopping Center. ’s Avonds was er namelijk het personeelsfeest van Stephanie haar werk. Een beetje deftig voor de dag komen dus. Een prachtige locatie (Stuurboord – Antwerpen) en lekker eten. Meer moet dat toch niet zijn. En tijdens het personeelsfeest nog eens te horen gekregen dat “den Antwaarp” met 4-0 had gewonnen van Tubeke, waardoor ze leider werden in de Proximus League. Een geslaagde dag, vond ik zelf.

27 september: Kun je goed tegen afwijzing?

Hangt af van welke soort afwijzing, maar meestal kan ik daar wel redelijk goed tegen. Ik probeer alles wat te relativeren. En het is niet omdat je één maal wordt afgewezen dat je geen herkansingen kan krijgen of nemen.

28 september: Hoeveel honger heb je op dit moment?

Valt redelijk goed mee. Als je regelmatig iets eet, ook al zijn het kleine dingen, dan is er van een hongergevoel nooit niet echt spraken.

29 september: Breng je slecht nieuws rechtstreeks of via een omweg?

Slecht nieuws probeer ik toch zoveel mogelijk via de rechtstreekse weg te brengen. Rechtstreeks is trouwens een zeer ruim begrip. Het kan face-to-face, maar ook via andere kanalen zoals een brief. Maar het zal altijd wel naar de persoon gericht zijn waarvoor het slechte nieuws is bedoeld. Ten zij het wegens omstandigheden echt niet mogelijk is om het rechtstreeks te doen natuurlijk.

30 september: Hoe kom je uit de sleur?

Sleur is er momenteel niet echt in het leven. Ik probeer, ook al zijn het zaken die regelmatig terugkomen, altijd een beetje anders aan te pakken. Een frisse kijk op saaie dingen kan soms ook al de sleur weg halen uit iets.

1 oktober: Waar ben je gek op?

Buiten het voetbal ben ik eerlijk gezegd ook een beetje gek op het WWW. Een “onuitputtelijk” bron voor informatie, een snelle weg om te communiceren, en zoveel meer. Daarnaast ben ik ook gek op lekker eten. Zeker met wat ouder te worden geniet ik anders van een etentje op restaurant. Ik zal daar ook dingen durven proeven en bestellen die ik vroeger nooit zou eten. Dat is toch een wereld dat open gaat.

2 oktober: Waar hunker je naar?

Klinkt zo dwingend vind ik. Er zijn wel dingen die ik graag eens zou doen (later daar meer over) of zou willen hebben. Maar echt iets waar ik naar hunker? Neen dat niet.

De vragen voor volgende week:

  • 3 oktober: Wat was de laatste slechte film die je hebt gezien?
  • 4 oktober: Beschrijf je liefdesleven in drie woorden?
  • 5 oktober: Welke vraag maakt je onrustig?
  • 6 oktober: Heb je onlangs nieuwe vrienden gemaakt?
  • 7 oktober: Ben je blij met je keuzes vandaag?
  • 8 oktober: Wat is je grootste droom?
  • 9 oktober: Je wilt een nieuw(e) …

Week 22 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties