De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van … #21

We komen terug op schema met “De vraag van …” Nu we reeds twee maandjes in het Waasland wonen begint alles terug op zijn pootjes terecht te komen. Al worden mijn oren bij het typen van deze post zwaar getest door het gejank van sommige kandidaten bij “K3 zoekt K3”. Bij VTM en Studio 100 gaan ze nog veel werk hebben om de rosse, blonde en zwarte te vervangen.

19 september: Naar welke nieuwe plaats ben je onlangs geweest?

Londen. Het was zeker niet de eerste keer in Groot-Brittanië o.a. Bristol en Manchester heb ik de voorbije jaren al eens bezocht. Maar ik was nog nooit in Londen. Tot afgelopen vrijdag, toen we in avant-première de June Foodtrip mochten meemaken.

20 september: Wat is je favoriete televisieprogramma?

Er zijn er wel enkele. De Rechtbank op Vier kan ik wel pruimen, maar ook series zoals T. (één) en De Bunker (VTM) staan momenteel op mijn favorieten lijstje. Naast die reeksen die nu lopen is het uitkijken naar de nieuwe Cordon (VTM) en Vermist (Vier).

21 september: Welke kleuren bepalen de inrichting van je slaapkamer?

Wit en bordeaux tegen de muren en de kasten/bed zijn licht bruin.

22 september: Welk schokkend nieuws heb je onlangs gehoord?

Er komt zoveel schokkend nieuws tot ons via de (sociale) media. Van de vluchtelingencrisis tot zware aardbevingen en oorlogen. Allemaal zeer erg en dat zijn dingen die ons allemaal wel raken. Maar wat mij ook schokkeerde deze week was de reactie van de fans van KV Oostende. Het was precies of derde wereldoorlog was uitgebroken of de Vikingen waren in Oostende aangekomen. Allemaal zeer overdreven reacties op de Antwerpfans terwijl hun eigen clubbestuur zwaar in de fout is gegaan. En wat mij nog het meest tegen de borst stootte was dat de media hier gretig op in speelde zonder de feiten te checken. Maar daar gaan ze de laatste tijd met wel meer dingen in de fout.

23 september: Schrijf een citaat voor vandaag op?

“Every one wants happiness. No one wants pain.
But you can’t have a rainbow, without a little rain!”

24 september: Wanneer ben je voor het laatst gaan dansen?

Geen idee van, dat moet toch al enkele jaren geleden zijn vanop Tomorrowland. Ik ben trouwens niet zo’n danstype.

25 september: Volg je je verstand of je intuïtie?

Meestal volg ik mijn intuïtie al moet ik eerlijk toegeven dat dit niet altijd de beste keuze is. Maar soit we hebben daardoor nog geen grote rampen veroorzaakt, dus dat is ook al iets.

De vragen voor volgende week:

  • 26 september: Vandaag was het leuk omdat …
  • 27 september: Kun je goed tegen afwijzing?
  • 28 september: Hoeveel honger heb je op dit moment?
  • 29 september: Breng je slecht nieuws rechtstreeks of via een omweg?
  • 30 september: Hoe kom je uit de sleur?
  • 1 oktober: Waar ben je gek op?
  • 2 oktober: Waar hunker je naar?

Week 21 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties