De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van … #20

Hier zijn we weer. Na een maand er van tussen zijn geweest met deze rubriek, door de verhuis – you know -, pikken we nu terug aan in week 20. Maar wat met de vorige weken hoor ik jullie al luidop denken. Geen paniek! Die komen in één lange blogpost nog deze week online. En vanaf komende vrijdag gaan we gewoon terug op schema verder met de vragenronde.

12 september: Wat streef je op dit moment na?

We wonen nu een goed maandje in ons eigen huisje. Het is dus nog wat wennen maar we raken stilletjes aan gesetteld. Het streefdoel is dan ook om vanaf nu de dagen dat ik thuis ben van het werk beter in te delen qua huishoudelijke taken, bloggen, ontspanning, … Het ideaal evenwicht tussen alles vinden dus.

13 september: Schrijf een klein maar chronisch probleem op.

Zoals ik hierboven reeds vermelde is mijn streefdoel om de vrije dagen beter in te plannen. Een chronisch probleem bij mij is mijn uitstelgedrag. Maar we werken hier volop aan omdat wat binnen de perken te houden. Al is dat uitstelgedrag vooral te wijten aan mijn levensstijl. Alles op het gemak want je liggen afjagen is toch nergens goed voor.

14 september: Wie kan jou helpen?

Dit hangt echt af waarvoor ik hulp nodig heb. Hulp voor iets op mijn blogs of in het huishouden? Voor beide zaken kan iemand anders mij helpen. Al probeer ik het meestal eerst zelf op te lossen. Ook al heb ik twee linker handen wat betreft klusjes in huis/tuin.

15 september: Wie zijn de belangrijkste mensen in je leven?

Zoals voor het merendeel van ons zal dit wel de familie zijn en zeker het gezinnetje met vriendin en dochter.

16 september: Wat zou je willen studeren?

Iets waar ik misschien wel spijt heb is dat ik na mijn mislukte studies van Informatie Management & Support, dat ik geen andere richting heb uitgeprobeerd die me misschien wel beter lag. Al wist ik op dat moment niet echt wat dat zou zijn? De studies IM&S zijn niet mislukt doordat ik er niets voor deed maar vooral omdat het niet echt was wat ik er van verwacht had. Het online gebeuren, daar was ik nog redelijk goed in maar al dat netwerk gedoe, neen daar had ik een broertje aan dood. Als ik zo terug kijk naar mijn studie tijd zou voor mij de ideale richting een combinatie van marketing en webdesign zijn geweest. Misschien dat ik ooit nog wel eens dit bij doe in avondlessen ofzo.

17 september: Wat is je favoriete snack?

Dit hangt echt van het moment af. Dit kan gaan van een Bicky Burger tot een simpel koekje of zelfs een appel.

18 september: Een beslissing die je vandaag hebt genomen is, …

Om zeker en vast nog eens een weekend of midweek naar Londen te gaan.

De vragen voor volgende week:

  • 19 september: Naar welke nieuwe plaats ben je onlangs geweest?
  • 20 september: Wat is je favoriete televisieprogramma?
  • 21 september: Welke kleuren bepalen de inrichting van je slaapkamer?
  • 22 september: Welk schokkend nieuws heb je onlangs gehoord?
  • 23 september: Schrijf een citaat voor vandaag op?
  • 24 september: Wanneer ben je voor het laatst gaan dansen?
  • 25 september: Volg je je verstand of je intuïtie?

Week 20 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties