De vraag van ...
De vraag van ...

De vraag van … #11

Worden we sentimenteel van het juiste filmeinde? En wat was er perfect afgelopen week? Dit genietend van een Italiaans flesje wijn op een Bretoens terras. Of was het in een Oost-Vlaamse tuin met de Belgische zon op ons hoofd? De antwoorden op de vraagjes van deze week zijn weer klaar.

11 juli: Als je een persoon uit een boek zou zijn, wie zou dat dan zijn?

De laatste tijd heb ik niet al te veel gelezen. Dus een echt personage uit een boek wie ik zou willen daar kan ik niet direct een passend antwoord op geven. Als ik dan toch iemand moet kiezen is het de oude Pieter Van In uit de Aspe-reeks.

12 juli: ….. is perfect

Het eten is perfect. Vandaag was het werkdag in het weekend en Stephanie is onze dochter gaan halen na een weekje vakantie bij meejtje en peejtje. Mits we binnenkort verhuizen moet de diepvries ook een beetje uitgeruimd worden. Een snelle maaltijd die op de koop toe lekker was. Meer moet dat dan niet zijn.

13 juli: Waar ben je sentimenteel over?

Sentimenteel ben ik niet echt, al moet ik toegeven dat bij een begrafenis in een soap of zo ik het dit jaar toch wat moeilijker heb dan anders.

14 juli: Heb je een geheim? Meer dan één?

Wie heeft er nu geen geheimen? Iedereen toch wel en nee ik ga deze niet met jullie delen. Of wat hadden jullie nu gedacht. Dat ik hier een geheim ging verklappen? Pech!

15 juli: Welk filmeinde wil je zelf meemaken?

Geen eerlijk gezegd. Of wel zijn de filmeindes zeemzoet of wel gaat er iemand dood. Niet echt mijn ding. Het einde van vele tekenfilms is dan wel meer mijn ding. Daar zit ook in de meeste gevallen een boodschap achter. Wreck It Ralp of Frozen lijken mij wel een einde om eens mee te maken.

16 juli: Doet iets pijn vandaag?

Mijn rug voel ik wel soms bij het opheffen van (te) zwaar ingepakte dozen van onze verhuis. Het is daar een kwestie van de dozen op de juiste manier op te heffen om er weinig tot geen last van te hebben. Nog even afzien en dan kan de rug twee weken rusten in ons nieuwe huisje terwijl we genieten van een aperitiefje op ons terras met zicht op een spelende dochter in de grote tuin.

17 juli: In welk land zou je graag willen wonen?

We hadden altijd gezegd dat we in Italië zouden willen wonen en dan de streek rond het Gardameer of Toscane. Maar sinds we vorig jaar naar Bretagne op vakantie zijn geweest. Hebben we een nieuwe potentiële kandidaat bij. Prachtige streken, natuur en heel vriendelijke mensen. Toch wel één van de vereiste aan een ander land om te kunnen gaan wonen.

Volgende week:

  • 18 juli: Wat zijn de ingrediënten voor een perfecte dag?
  • 19 juli: Wat moet je eindelijk eens weggooien?
  • 20 juli: Welke kleur hebben je sokken vandaag?
  • 21 juli: Wie was de laatste die je boos maakte?
  • 22 juli: Naar wie ga je voor goede ideeën?
  • 23 juli: Wat was het laatste dat je hebt gebakken?
  • 24 juli: Wat ligt er in je koelkast?

Week 11 in de reeks ‘De vraag van …’, welke het komende jaar elke vrijdag verschijnt. De vragen komen uit het boek Eén vraag per dag uitgegeven bij Deltas.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties