zoekwoorden
Website

De (raarste) zoekwoorden op mijn blog

Mensen zoeken soms de raarste dingen op Google (en andere zoekmachines). Via Google Analytics kan je zien met welke zoekwoorden ze zoal op je website zijn aangekomen. Af en toe bekijk ik eens met welke zoekwoorden de mensen zoal op mijn blog komen. Qua rariteiten valt het nog redelijk goed mee. Ik heb er enkele random uitgekozen om met jullie te delen.

mijn hardcore speelgoed video

ik wil niet weten naar welk speelgoed deze mens op zoek was

wegpolitie Antwerpen

Regelmatig wordt er blijkbaar naar de Antwerpse wegpolitie gezocht en komen ze op mijn blog terecht. Hoe dat komt? Ik had ooit een meet & greet met deze vriendelijke mensen.

Johannes Faes vriendin

Blijkbaar zijn er nog wel meisjes/vrouwen die willen weten of Tourist leMC een vriendin heeft en hopen ze dat antwoord via mij te weten te komen. Ik ga jullie moeten ontgoochelen. Ik moei mij niet met het privéleven van BV’s.

pasta met zalm uit blik

En nog vele verwanten aan dit gerecht worden regelmatig gezocht en komen dan op mijn blog terecht want blijkbaar is mijn gerechtje dat ik ooit deelde over zalm en tomatenroomsaus eentje dat al in verschillende huiskamers op tafel is gekomen.

citytrip Verona/Firenze

Twee Italiaanse steden welke ik reeds bezocht heb en dan denken de mensen dat ze hier de ultieme reistips van deze prachtige steden kunnen vinden? Verkeerd gedacht.

L’épicerie du Cirque

Met nog vele varianten hierop. Terecht dat ze naar dit fantastische restaurant zoeken. Wij zijn er al enkele malen gaan eten en het is meer dan terecht dat chef Dennis Broeckx een Michelinster heeft ontvangen.

Bicky Crisp

Buiten dat ik dat enorm lekker vind is er totaal geen verband tussen deze lekkernij en mijn blog

beef -china -b2b -forum -blog -wikipedia -.cn -.gov -alibaba

Echt een combinatie waar ik het elke week over heb op mijn blog. Of het moest zijn dat ze voor mijn blogpost over het blokkeren van Semalt kwamen. Maar met een positie 410 in de lijst voor deze zoekalgoritme in Google vind ik het toch allemaal wat raar.

flitsboetes

Neen ik help jullie niet met betalen van jullie flitsboetes

lelijke trouwfoto’s

Waarom mensen daarna zoeken? Om inspiratie op te doen? Hier ga je ze alvast niet vinden want ik ben nog niet getrouwd. En dan nog is het niet de bedoeling om lelijke foto’s te laten trekken.


Inspiratie voor deze blog met dank aan Jennie from the blog.

 

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties