Gadgets & technologie

[Dailybits] GSM verzameling

De GSM bestaat reeds 20 jaar. Het toestel heeft in al die jaren een hele evolutie ondergaan. Van enkel bellen in de beginjaren tot mailen en surfen nu. Zelf ben ik begonnen met de Nokia 5110 en ben ik nu in het bezit van een Samsung Galaxy Gio. Er zijn bij mij in de loop van de jaren al enkele GSM’s de revue gepasseerd en één daarvan heb ik geschonken aan Herman van Dailybits om zijn verzameling uit te breiden. De Sony Ericsson W950i met zowel touchscreen als toetsenbord. Een toestel dat heeft afgezien maar waar ik zeer tevreden van was. Met plezier heb ik deze dan ook geschonken. Bekijk de verzameling op Dailybits en wie weet hebben jullie nog wel een toestel waar je Herman een plezier met kan doen.

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties