Avondje uit

Code 37: de film

Op mijn verjaardag (13/12) nog eens in lange tijd naar de cinema geweest. Mede dankzij het verjaardagscadeautje van Kinepolis konden we gaan genieten van een film naar keuze. De keuze was vrij snel gemaakt. We zouden Code 37: de film gaan zien. We volgende de serie al op VTM en wouden dus ook wel eens zien of de film in de zelfde lijn lag. En ja hoor, de film was een voltreffer. Een goede verhaallijn, prachtige acteerprestaties en goed camerawerk. Alhoewel de film een eigen verhaallijn heeft en het niet nodig is om de serie te hebben gezien, lijkt het toch opportuun om dit wel te doen. Het is een aanrader om te gaan bekijken en de DVD zal ook zeker aangeschaft worden vanaf deze beschikbaar is.

Code 37: de film

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.

Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen…

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties