As We Speak #3
As we speak

As We Speak #3: een platte zaterdag in de #paaspauze

Soms wil je veel dingen zeggen op een blog maar zijn ze te kort om in een volwaardig blogbericht te gieten. Dingen die je wel met de wereld wilt delen en die anders toch maar ergens in je gedachten “stof” liggen te vergaren. Dergelijke puntjes gaan we af en toe verzamelen en online zwieren met de welluidende titel “As we speak”. Een reeks die je op meerdere blogs kan terug vinden maar daarom niet minder plezant (soms) om te lezen.

Platte zaterdag

De eerste zaterdag van de #paaspauze werd voor mij platte zaterdag. Het begon al ‘s morgens op het moment dat ik naar het werk wou vertrekken. Platte band met mijn eigen auto. Gevolg, later op het werk en een klusje voor VAB. Gelukkig was de dame aan de telefoon zeer vriendelijk en was de wegenwachter er snel. Band vervangen en enkele uren later had ik ook al een afspraak bij de bandencentrale om de band te herstellen.

En dan ‘s middags met de firmawagen … ook plat gereden. En je raadt het nooit! Ook de zelfde positie was het slachtoffer. Een platte zaterdag dus.

Aardbeientaartjes

Het aardbeienseizoen is weer aangebroken. En mits we hier toch wel in een bekende aardbeienstreek wonen is het dan ook weer volop tijd om aardbeien te eten. Niet alleen puur met een beetje vanillesuiker (en misschien een bolletje ijs). Maar ook op aardbeientaartjes van de beste bakker van Beveren. Een echte zoete zonde. Het moet zo lekker maar niet zijn.

#paaspauze

Het woord is gevallen. De #paaspauze, de extra week ‘vakantie’ voor de schoolgaande kinderen. Maar ook de extra week gepuzzel voor werkende ouders. Gelukkig kunnen we het hier dankzij thuiswerk van de vriendin en mijn dagen thuis ter compensatie van de lange werkdagen het mooi plannen.

Provinciaal domein De Ster

Tijdens de paasvakantie bezochten we provinciaal domein De Ster. An sich een prachtig domein om te wandelen, te spelen en bij goed weer ook te zwemmen of andere watersporten uit te oefenen. In de winter is het domein gratis te bezoeken, al moet je tussen april en september een kleine bijdrage betalen. Ondanks dat ze het domein toch aan het opfrissen zijn, zijn er nog wel zaken die nog enkele jaren achter lopen. Zo is de fit’o’meter nog uit de tijd van Bloso en zijn sommige oefeningen niet meer deftig uit te oefenen. De speeltuin voor de kindjes is daarnaast zeker wel de moeite met goed onderhouden toestellen. En ook het waterpark ziet er ook fijn uit. Al moet je voor de extra attracties wel nog bijbetalen.

Lees ook de andere blogberichten uit deze reeks!

Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties