As we speak
As we speak

As we speak #1

Soms wil je veel dingen zeggen op een blog maar zijn ze te kort om in een volwaardig blogbericht te gieten. Dingen die je wel met de wereld wilt delen en die anders toch maar ergens in je gedachten “stof” liggen te vergaren. Dergelijke puntjes gaan we af en toe verzamelen en online zwieren met de welluidende titel “As we speak”. Een reeks die je op meerdere blogs kan terug vinden maar daarom niet minder plezant (soms) om te lezen.

Genieten van: de ongelooflijke stappen die de dochter zet in haar ontwikkeling. Binnen de lijntjes kleuren, heel der conversaties voeren met ons, haar poppen en via haar speelgoed GSM’s. Torens bouwen die hoger zijn dan dat ze zelf groot is. Een zaligheid om de dochter zo te zien groeien. Al moet je natuurlijk ook de peuterpuberteitskuren erbij nemen af en toe.
Maar ook genieten van de deugddoende zonnestralen die de tuin helemaal doen opleven. Bloemen en bomen die beginnen bloeien en bladeren krijgen. De geur van vers gemaaid gras. De vogels die ’s morgens je verwelkomen met een fluitconcert bij het ontbijt. Een zaligheid toch een huisje met tuin ipv een appartement.

Lezen: momenteel aan het laatste deel bezig van “Heldenmerk” van Guillaume van der Stighelen. Mijn zevende boek al dit jaar van de twintig die ik mij voor had genomen om te lezen. We lopen dus zeer goed op schema. “Heldenmerk” is trouwens een zeer interessant boek als je wat meer inzicht wil krijgen over hoe een merk x of y al dan niet sterk voor de dag komt met de nadruk op het marketing gedeelte hiervan. Zeker een aanrader voor de starters onder ons.
Ondertussen ook bezig (de twee eerste boeken zijn reeds gelezen) aan de dieren-trilogie van de Antwerpse auteur Sten Treland. Spannende thrillers waar je toch goed bij de les moet zijn, maar die je ook meezuigen in het verhaal.

Gefrustreerd door: dat ik geen tickets heb kunnen bemachtigen voor de mogelijke titelwedstrijd in tweede klasse. De Great Old is een echte hype dit seizoen en dat werd vandaag nog maar eens duidelijk gemaakt. Enkele 100’en zoniet 1000’en fans die van ’s morgens stonden aan te schuiven om tickets proberen te bemachtigen voor RAFC – KAS Eupen op 30 april. Er waren zelfs fans die de nacht hebben doorgebracht voor de deuren van de ticketcorner. Een complete madness. Het leek wel de offline versie van de ticketgekte bij Tomorrowland.

WAANZIN! Tickets voor nen tweedeklasser. Rij van een kleine km. #topoftheleague #roadtofirstdivison

A photo posted by J. Herrie (@herriej) on

Blij: naast de frustratie van het mislopen voor tickets voor de ploeg van mijn hart zijn we toch blij. Blij dat na twaalf jaar miserie de club weer kans maakt om bij de elite van het Belgische voetbal te mogen spelen.
Daarnaast ben ik ook blij omdat ik voor de tweede keer kaarten heb kunnen bemachtigen voor een ander gegeerd iets. De shows van Kapitein Winokio zijn altijd vrij snel uitverkocht. Vorig jaar had ik al geluk om kaarten te bemachtigen voor het “Berenconcert” in de AB te Brussel en vandaag was ik snel genoeg om tickets te scoren voor het “ABC-concert” in het Openluchttheater in het Deurnese Rivierenhof. Zo werd de dag toch nog een beetje goed gemaakt.

Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties