2016
9120 De wijde wereld in Gadgets & technologie Waasland Yentl

2016 in negen foto’s

2016 is een heel raar jaar geweest. Zowel op persoonlijk vlak als in de wereld. Zo liggen de aanslagen o.a. in Parijs, Brussel en Berlijn nog vers in ons geheugen. Maar was er ook de vroege uitschakeling van de Rode Duivels op het EK in Frankrijk en de goede prestatie van Laura Tesoro op het Eurosongfestival. Op privévlak was er heel wat te doen vooral qua werk aan het huisje (waar we nu toch al 1,5 wonen). Zo plaatsten we een nieuwe regenput omdat de grondwaterput is verzakt. Maar vooral de zoektocht naar deze oude grondwaterput was een marteling. Maar natuurlijk zijn er ook heel wat mooie momenten geweest in 2016. Misschien niet allemaal vastgelegd op foto maar toch momenten die in ons geheugen gegrift blijven.  De negen foto’s die het jaar hier gaan samenvatten zijn de negen foto’s die op mijn persoonlijke instagr.am account het populairst waren. Toch geven ze enkele mooie momenten weer van dit jaar.

1. Het vergeten dorp Doel

2. Een elektrische scheermachine getest

3. Fata Morgana by night

4. Zie ik de lichtjes van …

Zie ik de lichtjes van de Schelde… bij het ochtendgloren. #sunrise #waasland #schelde #portofantwerp

A photo posted by J. Herrie (@herriej) on

5. Brouwerij Achouffe

6. Rudolph

7. Een dagje Efteling

Leuk weekend @Roompot De Katjeskelder met een dagje @efteling. #familieweekend #roompot #efteling

A photo posted by J. Herrie (@herriej) on

8. De grotten van Remouchamps

9. Ik ben niet moe

De foto’s uitgelegd

  1. Ik werk in de Waasland Haven vlakbij het verlaten dorpje Doel. Een ideale plek voor urbexfotografie met voor mij persoonlijk dit huis als meest fotografieke.
  2. In oktober mocht ik van Philips en The Insiders één van de nieuwste elektrische scheermachines testen. Mijn gedacht kon je ook op de blog hier lezen.
  3. Begin november gingen we een weekendje naar Nederland en bezochten we de Efteling. Een prachtig plaatje op het einde van de dag aan de Fata Morgana doet me nog steeds met een smile terug denken aan deze dag.
  4. Zie ik de lichtjes van … Soms krijg je op het werk prachtige zonsondergangen maar ook prachtige zonsopgangen voorgeschoteld.
  5. Tijdens het voorjaar bezochten we tijdens een weekendje Ardennen Brouwerij Achouffe. Als afsluiter van dit bezoek moesten we natuurlijk het gerstenat aan een smaaktest onderwerpen.
  6. Rudolph: een “foute” kersttrui en zie eens hoe gelukkig de dochter is.
  7. We hadden al de “Fata Morgana by night” maar een overzichtje van het dagje Efteling is ook een mooie herinnering aan een leuke herfstdag in dit Nederlandse pretpark.
  8. De Grotten van Remouchamps bezochten we tijdens on weekendje Ardennen. Een prachtig natuurfenomeen waarbij normaal een deel van de rondgang per boot wordt gehouden. Door de hevige regenval van de weken voordien viel deze boottocht letterlijk in het water. In de plaats kregen we een extra lange rondleiding met veel uitleg. Hoedje af trouwens voor de gids!
  9. “Ik ben niet moe” Een veel gehoord zinnetje bij ouders met (jonge) kinderen. Ook hier horen we dat regelmatig en soms dan valt ze in het slaap zonder dat we het doorhebben. Natuurlijk levert dat geregeld leuke plaatjes op.
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties